Следвайте ни

Само в "Марица": Няколко милиона евро на Батето потънаха вдън земя

viber icon

Милиони в имоти и произведения на изкуството остави Иван Славков - Батето, но от богатството му вече няма и следа. Естествено, заради склонността на синът му Тодор към купона.

Наш източник научи, че заради борчове фамилията се е разделила с емблематичната къща на легендарния бохем на улица "Хан Омуртаг". Бижуто, което е точно на оградата на Военна академия.

Снимка "България днес"

Тя беше оценена на 3 милиона евро, но не е ясно колко са прибрали наследниците. Сумата е била разделена наполовина между вдовицата Валя и Малък Тошко.

Къщата приюти Иван Славков и Валя в последните години на живота на Батето. Улицата е пълна с имоти на мултимилионери. По-надолу хасиенда има Христо Бисеров, а нагоре апартамент притежава Васил Божков.

Според приятели на Батето не е ясно какво е станало с уникалните колекции, пазени във въпросния дом. "Само един иконостас, подарен му навремето, беше оценен на милион, два. Иван притежаваше още колекции от картини и какво ли не", сподели източникът ни.

Валя, чийто първи мъж е актьорът Ники Сотиров, никога не е страдала от липса на пари. Тя произхожда от стар, аристократичен софийски род. В момента Валя има супер успешен бизнес с клиники.

Иначе Славков имаше имоти в Бистрица, край морето и центъра на София. Повечето от тях отдавна бяха продадени. Фамилия Живкови имаше цял етаж срещу Софийския университет, който беше купен от Васил Божков. Жилището, обитавано от Иван и Людмила Живкова, се прочу отново миналата година с постоянните обиски на полицията.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Дидо

Дидо

17.08.2021 | 17:49

Иван Славков да не би от заплати да е спестил милиони за имоти и безценни колекции от произведения на изкуството? Тошо Славков и Владимир Живков да не би да имат и един работен ден през живота си? А вярва ли някой на легендата, че Жени Живкова има милиони от успешен моделиерски бизнес? В магазина и на "Патриарх Евтимий" клиент не влиза по две седмици. Всичко това са пари, откраднати от бай Тошо и ненормалната му дъщеря Людмила!

Отговори
6 2
Мимето

Мимето

15.08.2021 | 19:28

Колко останаха за измиране от цялата мръсна мангалска фамилия?

Отговори
14 13
Мимето...

Мимето...

15.08.2021 | 20:07

Тъпо миме... Много тъпо

Отговори
12 11
Бай Тошо

Бай Тошо

15.08.2021 | 21:19

То и за мен така говориха, как съм имал милиони в швейцарски банки, ама след 33 години и банковите тайни паднаха и нищо не намериха, така че не ни говорете за източници, то и на другаря Борисов му снимаха чекмеджето ачик - нито другаря Гешев нещо направи, а другаря Борисов ни разправя небивалици , как бил жертва на КГБ, което показва, че признава да се оставиш така да те накиснат липсва на умствен потенциал!

Отговори
10 7
Не пиши

Не пиши

15.08.2021 | 21:41

Когато си пил,или си се нашмъркал...!!!

Отговори
5 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?