Следвайте ни

Само тези 4 неща правят любовта на една жена щастлива

viber icon

Ако искате в следващата си връзка да бъдете наистина щастливи, преди това обещайте 4 неща на себе си:

„Няма да зарежа всичко заради мъж“

Вие имате собствен живот – приятелски и роднински кръг, работа, хобита и интереси. В живота ви винаги ще има място и за любов, но тя не трябва да бъде на всяка цена. Не трябва да се отказвате от нищо важно за вас заради мъж. Освен това, ако мъжът наистина ви обича, той не би поискал от вас да зарежете всичко. В един здравословни взаимоотношения жената и мъжа на първо място приемат своите индивидуалности и се обичат заради и въпреки тях.

„Няма да позволя да не бъда уважавана“

Има мъже, които наистина се страхуват от силните и независими жени. Този непризнат страх провокира у мъжете желанието да подценяват умишлено своята любима. Никой обаче няма право да ви кара да се чувствате безполезни, особено човекът до вас. Ако сравним здравословната връзка с цветето, тя се нуждае от взаимно уважение точно толкова, колкото цветето се нуждае от светлина.

„Няма да правя компромис с ценностите и възгледите си“

Всяка връзка изисква компромиси. Важно обаче е тези компромиси не само да бъдат взаимни, но и да не са в разрез със собствените ви ценности и морален компас. Има неща, с които просто не трябва да се правят компромиси, дори и да сте много влюбени. Подобен компромис много често има лоши последици за връзката след време.

„Няма да крия истинското си Аз“

Много често жените, както и мъжете, се представят в различна светлина, за да впечатлят повече човека отсреща. Но колкото и банално да звучи – ако искате да бъдете щастливи в следващата си връзка, трябва да покажете истинското си Аз. Защото в един по-късен етап на връзката неминуемо всеки започва да се разкрива и от там най-често произлизат голяма част от проблемите на двойките. По-добре да разберете, че с някой не сте съвместими още в началото, а не след време, когато вече сте инвестирали толкова много чувства. А мъжът, който обикне истинското ви Аз, определено е една от основните съставки за щастлива връзка.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

irina

irina

27.03.2020 | 01:05

Точно така - за да няма неприятни изненади и разочарования впоследствие, покажи истинското си "аз" и го трасни с тигана по главата още първата брачна нощ да си знае мястото.

Отговори
1 0
На този етап

На този етап

27.03.2020 | 00:48

Още не ми е ясно, за кои,, жини,, става въпрос, за старите или младите...?!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?