Следвайте ни

Само тези 3 зодии никога не ги ловят клетви и проклятия

viber icon

Циганската хипноза действа мигновено. Циганката трябва само да ви погледне в очите, за да се вслушате в мелодичния ѝ глас. През това време връзката ви с реалността става по-слаба и вярата в предсказаното бъдеще се засилва, пише jenata.blitz.bg.

Циганите използват различни техники за хипноза, които им позволяват деликатно да открият информация за клиента: първо използват общи фрази, а след това дават смели прогнози за бъдещето, за които искат много пари.

Представителите на трите знака не се влияят от циганската хипноза. Помагат им силен характер, проницателност и способност да се държат за здравия разум дори в трудни ситуации.

Скорпион

Скорпионите изграждат много млади защита, през която измамниците не могат да преминат, а хипнозата на практика не ги засяга. Скорпионът се интересува от различни психологически техники, може дори да практикува хипноза, така че няма да се поддаде на влиянието на други хора .Хипнозата над Скорпиона практически няма ефект. Мистиката на този зодиакален знак е в способността му да абстрахира от вътрешния свят, да натрупва енергия и да може да я преобразува в творение.

Скорпионите могат да вдъхнат увереност в себе си и близките си, че ще успеят и тяхната самохипноза действа много по-ефективно, отколкото да убеждават циганите.

Козирог

Козирогът трудно допуска нови хора в личното си пространство. Още по-малко позволява на близки приятели и роднини да влияят на вътрешния му свят, а неговият характер и цел рядко се променят.

Козирогът първоначално заема затворено положение, защитавайки се от външни влияния, така че дори и най-сръчният циганин не може да премине през тази броня.

Козирогът мисли разумно и винаги е готов за измамата, лицемерието и проявление на други отрицателни човешки качества, така че усърдно се учи от грешките на другите.

Дева
Девите не спират да анализират ситуацията и да поставят под въпрос всичко случващо се около себе си. Те са в постоянно търсене на отговори.

Хипнозата включва отпускане и емоционалното включване на човека, а Девата не може да се отпусне и да прехвърли контрола върху ума си на някой друг.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?