Следвайте ни

Само на тези 2 зодии ще им върви страшно в любовта през 2020 г.

viber icon

Новата 2020 е годината на Белия плъх и според астролозите тя ще бъде много успешна за комуникация с противоположния пол и романтични начала.

Любовният хороскоп предполага, че необвързаните хора ще срещнат своята сродна душа, а тези, които вече са с половинка, ще имат стабилна и хармонична връзка.

Известният астролог Павел Глоба обаче разкри, че само на две зодии ще им провърви в любовта през 2020 г.

Телец 

За Телец 2020 година ще бъде благоприятен период за любовните отношения. Представителите на този зодиакален знак ще бъдат погълнати от любовни чувства и романтика.

Астрологът Павел Глоба не предвещава значими проблеми и конфликти в личния живот на телците. По думите му е по-добре те да използват втората половина на годината, за да търсят половинката си, защото това време ще бъде най-подходящо за романтични срещи и начало на една връзка.

Телци, щом намерите „своя“ човек, то бъдете сигурни, че отношенията ви ще бъдат спокойни и хармонични.

Дева 

2020 година ще донесе на Девата стабилност и щастие в личните отношения. Тези представители на зодиака ще бъдат погълнати от романтични чувства и емоции, а животът им ще бъде изпълнен с взаимна любов.

За свободните хора от тази зодия годината на Белия плъх ще бъде белязана от късмет в романтичното им търсене. Те ще бъдат отворени за нови запознанства и чувства, а възникналите симпатии ще бъдат взаимни и ще донесат много положителни емоции.

За тези, които вече са във връзка, тази година ще бъде добър период за извеждане на отношенията и извеждането им на ново ниво. Партньорите ще бъдат убедени в чувствата и надеждността един към друг, така че нищо чудно най-накрая да решат да узаконят връзката си.

fakti.bg

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?