Следвайте ни

Само българките със 7 късметлийски имена привличат парите като магнит

viber icon

Астролози съставиха много любопитен списък. В него влизат имената на жените, които са обречени на луд късмет, щастие и пари през 2020 година. 

Сред експертите, има мнение, че до голяма степен имената определят характера и съдбата на човек. Според тях жените, носещи тези три имена, са обречени на нещастие и голяма мъка през живота си.

Името на човек е най-важното нещо, което той има. Казват, че то дори може да предопредели съдбата на носителя му.

Ето кои са дамите, обречени на щастие и богатство през 2020 година:

Светлана

Жените, които носят това име са много целенасочени. Те никога не пропускат предложеният от съдбата шанс. Те просто виждат целта и се насочват право към нея.

През 2020 година има огромна възможност да постигнете желаното и да се насладите на резултатите от поставените цели. Нужно е малко постоянство и вяра и всичко ще се случи.

Наталия

Собственичките на това име са инициативни и ще съумеят да реализират и най-смелите си мечти през 2020 година. Вярно е обаче, че може да се наложи да преминат през доста трудности, до достигането на крайната цел. Ако сте готови на всичко, за да сбъднете желаното, то вярвайте, това е вашата година.

Елена

Тези дами са крехки, но вътре в тях има огромна сила. Те не се плашат лесно от проблемите. Сами изграждат вятърни мелници. 2020 година ще бъде страхотна за вас, очакват ви големи финансови постъпления. 

Александра

Момичетата с това име имат силен характер, който им помага в живота. Вие сте здраво стъпили на земята и именно заради това късметът ще е с вас през тази година. Постоянството ще ви помогне да постигнете целите си.

Дария

Тези момичета имат качества на лидери. Притежават естествена харизма, желание на общуват и очарование, които ще им помогнат да решат много от проблемите си. 

Полина

Жените, които носят това име, са много позитивни. Те са големи емпати и разбират идеално околните. Могат да намерят общ език с всеки и това много им помага.

През 2020 година това би им донесло финансов просперитет и материално богатство.

Варвара

Това име е много рядко срещано. Все пак тези жени се открояват със сила на духа. Те са свикнали да защитават всички. Тази година те ще бъдат добре възнаградени за това. Спомнете си как са се отнасяли с Бил Гейтс, когато е бил млад, а после какво се случи с него. Може би Варвара ще намери своя Бил Гейтс през 2020 година.

jenata.blitz.bg

Коментари (1)

Седефчо

11.05.2020 | 10:26

Пълни глупост за пореден път. Това са най популярните женски имена в Русия.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?