Следвайте ни

Само 1 телевизор в Хасково излъчва България на световното в Русия

Всички кръчми в областния град монтираха големите екрани за Мондиала

viber icon

Всички заведения за обществено хранене и пиене в Хасково от обяд днес бяха готови за мачовете от световното първенство в Русия. Кръчмите и ресторантите във всички квартали инсталираха телевизори от всякакъв калибър, някъде и мултимедии. Същото важи и за останалите общини в региона.
Един от собствениците на култова кръчмъ в областния град обаче съобщи ексклузивна новина. "Само моят телевизор ще излъчва мачове и на българския национален отбор от Мондиала в Русия. Двубоят е срещу Италия от 21 ч. след откриването между домакините Саудитска Арабия", коментира Тошо Диора, докато гордо забиваше с пирони националния трикольор. После монтира и тв-приемника. Телевизорът  е специален модел от завод в Северна Корея, оборудван с всякакви екстри и миниатюрен атомен реактор. За монтирането на държащата му решетка бяха използване дрелка, чук, пирони, гаечен, френски и тръбен ключ.
"Тази новина се разчу бързо и от сряда вечер всичките ми места бяха резервирани", обясни Тошо. Той е известен и с чувството си за хумор, освен своите кулинарните умения. Редовни клиенти потвърдиха, че сред резервиралите места е друг "извънреден участник на световното" - група холандци.
Докато течаха трескавите приготовления по осигуряването на визуална връзка за мачовете от световното първенство детенце попита баща си какво е това футбол. "Не знам, тате, ние гледаме "А" група", рече родителят, докато се чудеше над фиш за спортни залози дали Русия ще бие на откриването, или мачът ще завърши "Х". Негов приятел пък допълни, Футболен коментатор е човек, който професионално ни пречи да гледате мача. Трети се похвали, че за откриването на Мондиала е подготвил романтична вечер за съпругата си и щели да проследят двубоя на свещи.
Това е положението, дами и господа - за месец светът ще е футбол. Приятно гледане, оле!/Марица

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?