3906

Сълзите не спират да текат: Сия от легендарната „Тоника“ проговори за загиналото си дете

„Животът без теб не е живот“, изповяда се певицата, която погреба дъщеря си след зверска катастрофа в Америка

 

Първата солистка на „Тоника“ Анастасия Бинчева, която феновете и досега наричат с галеното Сия, за пръв път проговори за жестоката трагедия, която я сполетя преди 5 години, а именно загубата на единствената ѝ дъщеря. Звездата от дълго време е извън светлините на прожекторите в България. Сия бе първата, която се отцепи от най-успешната музикална формация у нас и пожела да потърси късмета си извън пределите на родината.

От дълги години тя е емигрант в Америка. Живее в Сиатъл и има втори съпруг – американец. Първият ѝ мъж беше Трошан Владовски – братът на Чочо Владовски. Трошан обаче почина внезапно през 2020 г. Голямата им драма, от която той не можа да се измъкне и да продължи напред, бе загубата на тяхната дъщеря. 32-годишната Лия и нейният годеник – баскетболната звезда Ресуъл Бътлър, намериха смъртта си в Лос Анджелис в автомобилно меле, причинено от спортиста през 2018 г. Цели 5 години след трагедията певицата, която все още не може да преодолее мъката по детето си, се изповяда в своя профил във фейсбук на рождената дата на своята дъщеря.

„През сълзите си от скръб се опитвам да намеря радостта си от този ден, когато бях избрана да стана майка на Лия. Моя Леле! Днес тя е на 37 и празнува с ангелите в Рая! Знам колко много обичаше рождените си дни! Тя ни липсва тук, но ние, които я обичаме, все още чуваме красивия ѝ глас, виждаме усмивката ѝ, усещаме духа ѝ и носим със себе си нейната топлина и нейната светлина! Нейното присъствие е около нас винаги и завинаги. Тя е любов! Честит небесен рожден ден, моя принцесо Леле! Обичам те до Луната и обратно! Никога нямаше да бъда готова да те пусна… Животът без теб не е живот. Само едно нещо никога няма да се промени – любовта, която пазя в сърцето си към теб“, написа Сия и публикува албум с лични снимки с дъщеря си.

В Америка дъщерята на бившата вокалистка на „Тоника“ бе много популярна.

Още 16-годишна печели тамошния „Мюзик Айдъл“, а впоследствие прави блестяща солова певческа кариера и продава милиони копия на албумите си. Малко преди фаталната катастрофа Лия се сгодява за баскетболната американска звезда Расуъл Бътлър, чиято безотговорност става причината и двамата да срещнат смъртта си в зверско меле. Почернената майка изисква аутопсия след катастрофата, която показва, че зет ѝ е бил зад волана с наличие на алкохол и 3 вида дрога – марихуана, метамфетамин и оксикодон, в кръвта си. Загиналите годеници са били кремирани, пише "Ретро".

Сия продължава да бъде срината след жестоката трагедия. От бившите ѝ колеги от групата нейна опора ѝ е единствено Ева Найденова, с която са запазили приятелски отношения в годините. Бившата певица от най-известната музикална формация у нас отдавна е прекратила кариерата си, а в Щатите се препитава като козметик.
 
 
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
църния негър

църния негър

27.09.2023 | 02:02

я уби!

Отговори
3 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?