3906

Сълзите не спират да текат: Мария Бакалова не може да скрие мъката от раздялата с Валери СНИМКИ

Тя вече е звезда в Холивуд, но нищо човешко не й е чуждо. Сълзите не спират да текат! Мария Бакалова не може да скрие мъката от раздялата с Валери 

 

 

Мария Бакалова вече цяла седмица е в Кан, но вместо въодушевление и щастие, в очите й се чете тъга, пише Intrigi.bg. Актрисата едва успява да скрие сълзите си след раздялата с Валери Григоров и дори на снимките в Инстаграм й личи колко е тъжна и нещастна.

Двамата са разделени от близо месец, макар все още да крият публично за краха във връзката си. Последния път, когато говориха за отношенията си, бе по време на един от лайфовете в „Денсинг старс“, където Бакалова отправи видеообръщение към Валери по молба на продукцията. Тя сподели колко й липсва синът на Мария Грозева, в отговор на любовната тема в танцувалното шоу.

Оттогава двамата не са се виждали, нито са си разменяли романтични послания в мрежата, както по принцип. Въпреки че Григоров нямаше ангажименти и можеше да я придружи на фестивала в Кан, той предпочете да се отдаде на гръцко пътешествие с катамаран заедно с приятели. С това краят на връзката им категорично се потвърди, а Мария още не може да преодолее раздялата.

Нейни фенове дори забелязаха, че на някои снимки в Инстаграм профила й Бакалова е с подпухнали от рев очи. „Видимо е тъжна и нещастна. Личи си, че още го обича“, коментират нейни последователи.

 

Според запознати причина за раздялата е патологичната ревност на актрисата. Докато траеше участието на Валери в „Денсинг старс“, Мария постоянно му правела сцени на ревност не само от партньорката му Дорина, но и от всички жени в екипа на предаването.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?