Следвайте ни

Сълзи в поп фолка: Къде избяга синът на Деси Слава СНИМКА

viber icon

Синът на Деси Слава - Майкъл, замина да учи в Швейцария.

19-годишният младеж иска да види как се случват нещата на Запад. Освен майка му, която е в България,  него нищо друго не го задържа в родината. Майки вече няма сериозна приятелка и решава да си търси късмета другаде. Синът на певицата ще следва в елитен университет в алпийската страна. Швейцарските университети са едни от най-престижните в цяла Европа. Въпреки големите такси, които са в размер между 30 и 50 хиляди швейцарски франка, школовката е много по-висока в сравнение с други елитни европейски висши учебни заведения.

Синът на ДесиСлава вече обикаля забележителностите на новото място,  където живее  -  град Люцерн. Той се любува на природните забележителности на градчето, което е с население малко над 70 хиляди души, пише „България Днес“.

Големият син на хитовата изпълнителка не е сам в Швейцария. Той е в компанията на приятел от България, с когото се познават от дълги години. Двамата юнаци вече са с разучили къде са нощните барове в града, издават снимките в социалната мрежа.  Много тежко приема заминаването на Майки в чужбина Сузанита. Певицата и синът на ДесиСлава са изключително близки. Двама учиха в едно училище в Пловдив, макар и в различни класове.

"Хайде идвай си вече", приканва Сузанита своя добър приятел. Ала отговорът на Майки е категоричен: "Няма да е скоро".
 


 
   
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?