Сълзи в ефира на bTV! Хекимян рухна пред зрителите

Сълзи напълниха очите на Антон Хекимян на финала на "Тази сутрин" днес, когато за последен път застана пред камерата като водещ на сутрешния блок по bTV.

Журналистът завърши предаването с прочувствена реч, в която обясни как професията му се прави със сърце и как телевизията му винаги ще продължи да казва истината, а новините и актуалните предавания ще са все така обективни. 

"Ще продължа да ставам рано сутрин и повярвайте, всеки изгрев си заслужава", каза Хекимян, който преди два месеца стана директор на новините, актуалните предавания и спорта в bTV.

Накрая в студиото влезе продуцентът на сутрешния блок Петър Томов и започна да разказва как от 17 години Хекимян работи сутрин, обед и вечер в телевизията и как очевидно е носил маршалски жезъл в раницата си. Слушайки го, очите на журналиста се напълниха със сълзи. 

"За първи път си позволявам да си насълзя очите", каза Хекимян в ефира, докато колегите му от сутрешния блок се появиха на заден план с маски, за да му пожелаят на добър час.

Същевременно той обясни, че не се разделя с екрана, тъй като ще води част от предизборните студиа, както и изборния ден на 4 април.

Новите водещи на "Тази сутрин" - Биляна Гавазова и Златимир Йовчев, поемат предаването от понеделник, 1 март. То ще започва с час по-рано - от 6 часа. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Определено

Определено

26.02.2021 | 14:54

Един от най-лоялните медийни лакеи на комунистическите мутри!

Отговори
2 1
БТВ

БТВ

26.02.2021 | 12:58

Изтривалката на Б.Б.

Отговори
3 1

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?