71

Сълзи в ефира: Алекс Богданска разкри какво е направил Даниел Петканов, не е истина

Раздялата на моделът Александра Богданска и Даниел Петканов предизвика голям шум последните месеци. След като Лудият репортер наскоро сподели видео, в което казва неговата истина за развода им, сега Алекс призна и през какво минава тя след развода. Това ще се случи в предаването „Търси се“ тази неделя (29 май) от 12:30 ч. по bTV.

Двойката е една от най-обсъжданите в публичното пространство. Водещите Меги и Нели ще предразположат Александра да разкаже много съкровени преживявания и емоции. Алекс ще сподели, че раздялата й с Дани е била шок за нея: „Просто дойде и ми каза, че вече е достигнал предела си и иска да се разведем. Наистина не съм го очаквала, защото Дани никога не ми е казвал какво му тежи в нашата връзка“.

Моделът ще разкаже и през какво е преминала след тази новина – гняв, разочарование и прошка. В предаването ще се включи и синът на семейството – 3-годишният Габриел. „Синът ни е една седмица при мен и една седмица при Дани. Когато е при мен, аз изцяло му се отдавам и не поемам други ангажименти, а когато го няма, гледам да свърша максимално много работа“, разказва Алекс.

Много емоционално тя ще посрещне и видеото с нейния баща Милан, който за пръв път говори за дъщеря си и отношенията със съпруга й. Той ще опише Алекс като най-позитивния човек, когото познава. При думите на Милан, че е до нея и винаги ще я подкрепя с бащината си обич, Алекс няма да скрие сълзите си.

Другата изненада в епизода ще бъде братът на Алекс, който също се казва Милан. Тази година той е абитуриент, а сестра му ще бъде негова дама на бала. С откровено интервю ще се включи и най-добрата приятелка на моделката – Катя от Благоевград, която е била плътно до нея в най-тежките й моменти.

Меги и Нели са подготвили и много изненади за Алекс, сред които среща с писателката Ваня Щерева и моделът Евелина Чоева.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Алито от София

Алито от София

27.05.2022 | 10:34

Ами само да питам тази Алекс и Милан истински брат и сестра ли са, и друго, Дани го познавам отдавна, телевизията го влече, да бъде известен, но в същност е типичен цървул, но защо Алекс не казва той как се е чувствал кога е разбрал че тя си ляга със много възрастен италянец за пари и че той щял да я вземе у Италия да се женят, така или иначе разказва за живота си с маркуча, да обясни и този красив момент тази нагла, алчна,, крадавица"

Отговори
2 1
Цццц

Цццц

26.05.2022 | 20:35

Ами...всеки си го знае под шапката !!

Отговори
2 1
Цецо

Цецо

26.05.2022 | 07:17

Познавам Даниел още от УНСС и е меко казано комплексирано момче. Опита се да оправи комплексите си като извае тяло във фитнеса, спечели мистър УНСС (страшно престижно), после отиде в телевизията. Че не се е справил с комплексите си ми стана ясно, когато си оперира носа. От политология в УНСС, през "журналистика" към биткойни - не е много ориентирано момчето за годините си, а и явно се комплексира от успехте на жена си. Колко семейства познавам разбити точно от такива мухльовци като него. Данка, понеже знам, че се ровиш и четеш - пий някакъв антидепреснат бе, момче. Тогава може и да успееш в живота.

Отговори
24 12
БАЙ БЕЙБИ

БАЙ БЕЙБИ

26.05.2022 | 03:48

Бракът е опит на двама души заедно,да решат проблемите, които никога не биха имали,ако бяха поотделно.....

Отговори
41 0
Кпсс

Кпсс

26.05.2022 | 02:00

Някоя много долна мръша е дала минус на коментар 1.....

Отговори
4 16
Да са

Да са

25.05.2022 | 23:25

стойностни хора като Левски, Ботев, Вазов, Вапцатов, Смирненски, Яворов, Цанев, Дамянов - да си говорим и пишем. АМА, НЕ СА!

Отговори
19 8
Бобочев

Бобочев

26.05.2022 | 08:34

Защо Алекс е известна

Отговори
15 4

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?