49
Следвайте ни

Сълзи на унижение във "Фермата": Участник забърка скандална любовна афера СНИМКА

viber icon

Скандална любовна афера забърка тазгодишният плейбой на "Фермата", бизнесменът Пламен. Синът на кмета на Ябланица се опита да свали футболната съпруга Теодора с шифровано послание, но вместо това я раплака. 

Ергенът написа кодирана бележка до красавицата, която е омъжена за бившия играч на "Локо София" и "Берое" Танко Дяков. Върху малко листче той отбеляза номер на страницата от Алманаха, номер на реда и номер на буква от съответния ред, а поредицата от цифри образува изречението: "Целувам те по кривите палчета".

След като Теодора не можа да разкодира бележката, от продукцията се намесиха, разгадаха шифъра на Пламен и го обявиха на всеослушание. Засрамена от интимното послание на кметския син, футболната съпруга се разтресе от сълзи.

"Чувствам се омърсена, не съм свалила задръжките си, не съм му дала повод. Във фермата с всеки разменям една и съща прегръдка, една и съща усмивка и една и съща целувка по бузата, всичко е приятелство. Когато усетя, че някой се опитва да се доближи до мен по различен начин, среща стена", разхлипа се Теодора, която държи на съпруга си и се притеснява как той ще си изтълкува конфузната ситуация.

Бележката на Пламен разгневи още един участник - бизнесменът Любо, който е близък приятел на мъжа на Теодора, Танко. "Адски съм разочарован и огорчен, ти прекрачи всички граници. В моите очи си като един от всички свалячи, които се опитват да разрушат семействата на хората", заяви той на кметския син.

Пламен ще бъде наказан в следващите пет вечери да спи сам, защото с кодираната бележка е погазил правилата във "Фермата" - според тях участниците нямат право да укриват нищо от продукцията, нито да си предават тайни послания, пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Кой

Кой

09.11.2021 | 18:02

Добре, разбирам-тя му харесва и иска да я изплю.щи. Но макар сега да са времена на поголовни свалки и афери в живота, има жени, които не споделят подобна философия-да лягат с който им кефне. Този тарикат си е повярвал, че е нещо повече различно от другите, ама май удари на камък. Сега, ако е истински мъж, редно е да се извини и признае, че е воден от ниски страсти. Всеки може да направи такъв гаф, но не всеки може да постъпи мъжки и джентълменски.

Отговори
1 1
Андрокъл

Андрокъл

11.11.2021 | 07:22

Аман от моралисти. Скандала не го забърка Пламен. Той постъпи като 99% от мъжете. (Това е природата на мъжа). Праведната Теодора не скъса, а скъта бележката в джобчето (в пазвата си). Това е природата на жената. Изведнъж сме заобиколени от "уникални" моралисти. За раздуханата случка е виновна само продукцията в лицето на ИВАН. А неговото минало???? "Крадеца вика: Дръжте крадеца". Резил. Жалко!

Отговори
1 0
Андрокъл

Андрокъл

11.11.2021 | 07:30

Отново до "Кой". В последно време мъжете са на изчезване и жените се оплакват, че ги няма въобще. Стигнахме до там жените да са агресивни, а мъжете да се крият. Появи се един баш мъж и го анатемосваме. Ако беше джендер щяхме да го даваме за пример. Само преди няколко години това беше непонятно. Резил.

Отговори
0 0
Андрокъл

Андрокъл

11.11.2021 | 07:43

Този път до "Марица". Пишете "Синът на кмета на Ябланица....." Какво общо има кмета на Ябланица със случилото се? Дано не го споменавате предизборно по партийна линия (нямам представа от коя партия е). Същото е и за съпруга, който бил бивш футболист, е и какво от това? Едно време се разследваха всички до 9-то коляно.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?