Следвайте ни

Сълзи на Острова! Ето кой напусна семейството на Меган и Хари

viber icon

Меган Маркъл и принц Хари останаха без личната си помощничка. Какво точно се случва с херцозите на Съсекс, не е съвсем ясно, но чудесно се вижда, че те имат проблеми с кралското семейство.

Отдалечаването им става все по-силно след интервюто, което дадоха по време на гостуването им в Африка. В него Меган обясни колко й е трудно. Принцът от своя страна сподели, че с брат си Уилям са поели по различни пътища. Меган и Хари решиха също да не бъдат на Коледа заедно с кралица Елизабет Втора, а да заминат при майката на Маркъл в САЩ. Поредният странен факт около херцогът и херцогинята на Съсекс е, че личната им помощничка отказа да работи повече с тях.

Саманта Коен, която е на служба в двореца вече 20 години, реши, че не може да работи повече с Меган Маркъл и принц Хари. Саманта Коен, работила по-рано като личен секретар на Меган и Хари, подписа документ за своето уволнение, съобщава „Дейли Мейл“. Изданието се позовава на свой източник, който твърди, че Коен се заема с благотворителна дейност. Според него Саманта ще работи за организацията „Cool Earth“, която се занимава с проблема на обезлесяването.

Фактът за уволнението на личния секретар на херцогът и херцогинята на Съсекс бе потвърден и от „Court Circular“ . Това е официалният източник, на който са публикувани всички срещи на членове на кралското семейство. На 11-ти октомври на сайта беше публикувано следното изявление: „Днес херцогът и херцогинята на Съсекс приеха г-жа Саманта Коен, след като тя подаде оставка като личен секретар на тяхно кралско височество.“

kliuki.ws

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?