71

Салма Хайек - секси на 57 и с милиардер под ръка СНИМКИ

Относно своите рецепти за красота, самата Салма каза в едно от интервютата си, че не тренира във фитнеса 5-7 пъти седмично, както преди, а сега предпочита йога и пилатес

 

На шоуто на Sabato De Sarno Cruise 2025 Салма беше със съпруга си Франсоа-Анри Пино. 61-годишният френски милиардер е председател и главен изпълнителен директор на Kering. Можем да си представим колко горд беше той в този момент: всички гледаха знойната Хайек.

Двойката постоянно се държеше за ръце и изглеждаше по-щастлива от всякога. Двойката се сгоди през 2007 г. и се ожени в Париж на Свети Валентин през 2009 г. Те също имат красива 16-годишна дъщеря Валентина Палома.

Трудно е да се повярва, че актрисата наистина е на 57 години. Относно своите рецепти за красота, самата Салма каза в едно от интервютата си, че не тренира във фитнеса 5-7 пъти седмично, както преди, а сега предпочита йога и пилатес.

И основната тайна на младостта на лицето й е, че актрисата не използва пяна и други почистващи препарати сутрин. Тя смята, че кожата се обновява през нощта и този защитен слой не трябва да се отмива сутрин.

57-годишната актриса, чиято кариера в Холивуд е придружена от постоянен успех, демонстрира облекло с асиметричен корсаж и лека драпирана полупрозрачна пола, което й придаде специална грация и сексуалност.

Салма, известна с любовта си към йогата, изглеждаше прекрасно и това си личеше от стройната й фигура.

Акцент във визията й беше широк сатенен колан, който хармонично се съчетаваше с елегантни сандали на висока платформа, визуално удължаващи краката й, и допълваше визията с чанта в тон на сандалите, пише jenata.blitz.bg.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?