1939

Сагата се заплита: Крис Рок с първи коментар за шамара от Уил Смит

Вече минаха три дни от най-коментирания шамар по света, който милиарди видяха по време на наградите „Оскар“.  Потърпевшият комик Крис Рок за пръв път коментира случилото се, след като си направи шега с Джейда Пинкет Смит, заради което съпругът ѝ Уил Смит излезе на сцената и го удари, пише ladyzone.bg.

В сряда, по време на шоуто си в Бостън, Крис Рок за пръв път направи някакъв коментар за случилото се.

„Все още се опитвам да възприема какво се случи“, заяви той.

Шамарът на Смит стана най-коментираното нещо от вечерта на Оскарите. Зрителите все още не могат да решат дали цялата случка е инсценирана или реална. Някои посочват, че Крис Рок изглежда се подготвя да получи удар от Смит. Други пък са забелязали, че комикът свива юмрук, готов да отвърне на колегата си, но се отказва в последния момент.

От Академията съобщиха, че обмислят дали да има някакво наказание за постъпката на Уил Смит. Стана ясно, че са го помолили да напусне, но той е отказал. И с причина – Смит беше фаворит за наградата за актьор в главна роля и в действително получи наградата.

Самият Уил Смит вече коментира постъпката си и поиска прошка от Академията и от Крис Рок. Той осъди насилието във всичките му форми.

Снимка: Getty Images

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Leks

Leks

31.03.2022 | 22:23

0879103606 звънете и питайте кога ще прави лес*b¤ ор [email protected]

Отговори
0 1

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?