46

Сагата на Шакира и Пике: Какво се случва с децата им след раздялата

Шакира и бившият ѝ приятел Жерар Пике попаднаха в обективите на фотографите в Барселона - знаменитостите се срещнаха с адвокати. Както предположиха репортерите, причината за това бяха разногласията между двамата след раздялата им и проблемите на попечителството над децата, пише fakti.bg.

Известно е, че певицата ще получи пълно попечителство над двете им общи деца и ще замине с тях за САЩ. Пике е готов да го приеме, ако Шакира изплати дълга му от 400 000 долара и му плаща пет първокласни полета между САЩ от Испания всяка година, за да вижда децата си. Шакира и Жерар Пике обявиха раздялата си това лято. Причината, както съобщават западните медии, бе изневярата на футболист: той често бе виждан в клубове с различни жени. Източници от обкръжението на Пике твърдят, че след раздялата с Шакира той е страдал и преживял тежки моменти. В същото време, малко след раздялата с певицата, той започна афера с 23-годишната Клара Чиа, която работи в неговата компания и организира събития. Според слуховете футболистът вече е запознал жената с родителите и приятелите си. Освен това мнозина смятат, че именно заради Клара той се е разделил с Шакира.

Запознати съобщават, че това много ядосало Шакира, тъй като имали споразумение да не се появяват публично с нови партньори до година след раздялата. Казват, че певицата иска да му отмъсти и да съсипе кариерата му.

Предателството на Пике и новият му роман предизвикаха гнева на феновете на Шакира: футболистът започна да бъде тормозен в социалните мрежи и дори на футболен мач феновете скандираха името на певицата.

Шакира и Жерар Пике бяха заедно от 11 години. Те не бяха официално женени и имат двама сина: 9-годишният Милан и 7-годишният Саша.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Този

Този

20.09.2022 | 08:21

лигльо е за линч. Що за мъж иска жена да му плаща? Ама те днешните идиотчета са такива.

Отговори
4 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

20.09.2022 | 04:11

ПО ДОБРЕ да се СЪБЕРЪТ ЗАЕДНО РАЗВОДЪТ не е РЕШЕНИЕ

Отговори
2 1
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

20.09.2022 | 04:10

ПРИ РАЗВОД ДЕЦАТА го преживяват най ТЕЖКО

Отговори
4 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?