1939

Съдбовни решения и много пари за две зодии

ОВЕН

Добър ден за неща, които дълго време сте се отлагали поради една или друга причина. Възможно е и сами да постигнете желания резултат, но е по-добре да потърсите помощ. Със сигурност ще я получите. Очакват ви добри новини, свързани със семейството.  

ТЕЛЕЦ

Ползотворен ден, добър за решаване на домашни въпроси и разбиране на двусмислени ситуации. Вие сте внимателни и няма губите нищо от поглед. Не бъдете мързеливи и проверявайте всяка информацията, която получавате. Вероятни са приятни изненади и щастливи съвпадения, от които ще извлечете максимума.

БЛИЗНАЦИ

Началото на деня няма да бъде подходящо за решаване на сериозни въпроси. Трудно ще ви бъде да се концентрирате, затова просто се отпуснете. Отношенията ви с другите няма да се развиват гладко и са вероятни по-сериозни разногласия, но до конфликти няма да се стигне.

РАК

Началото на деня носи нови идеи и планове, които ще започнете да реализирате веднага. Очакват ви вдъхновяващи и добри новини, които засягат онези, за чиято съдба сте се тревожили. Следобед ще трябва да се съсредоточите върху някои ежедневни дела. Възможни са непредвидени незначителни разходи.

ЛЪВ

Запазването на спокойствие понякога е трудно. Днес сте емоционално нестабилни и ще се тревожите за неща, на които друг път не бихте обърнали внимание. Не са изключени и събития, които ще променят плановете ви. Има много какво да се спечелите от това, което се случва, ако сте внимателни. 

ДЕВА

Не се притеснявайте за дреболии в началото на деня. По това време нещата може да не вървият по план, но това не бива да е повод за тревоги. Ще получавате подкрепа от близките си и ще се чувствате много по-уверени. Следобедът ще ви донесе много положителни емоции.

ВЕЗНИ

Прекрасен и ползотворен ден. Откриват се нови възможности и ще се опитате да не пропускате нито една. Дори в сложните случаи ще се захващате с голям ентусиазъм. Има хора, които са готови да помогнат и да подкрепят вашите начинания. Не са изключени романтични моменти. 

СКОРПИОН

Ден на интересни срещи и необичайни идеи, с които ще искате да се заемете незабавно. За съжаление това няма да е възможно. Ще отнеме време, за да обмислите и проучите всичко. Може да се консултирате с хора, които споделят вашите интереси. Техният опит ще ви помогне.

СТРЕЛЕЦ

Вероятни са промени към по-добро в личните ви отношения. Можете да оставите в миналото оплаквания и разногласия и да намерите общ език с хора, които са ви особено скъпи. Някои от вас ще ги очакват романтични изненади, а други ще чуят признания, за които тайно са мечтали. 

КОЗИРОГ

Денят е чудесен за общуване с хора, които споделят вашите интереси и са ви помагали много. Споровете не са изключени, но ще са полезни за намиране на най-доброто решение. Показвате завидна решителност и постигате това, което искате, без особени драми.

ВОДОЛЕЙ

Първата половина на деня е подходяща за домашни дела и дребни ремонти. Вероятни са парични постъпления, включително и от неочаквани източници. По-късно идва моментът за решаване на проблеми, които ще изискват повече внимание и най-вероятно помощ. 

РИБИ

В началото на деня са възможни малки ядове. Нещата няма да се случват, както ги искате. Няма да успявате веднага да се ориентирате в ситуацията. Това малко ще ви изнерви и можете да станете причина за конфликт. Втората половина на деня е благоприятна за общуване.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?