Следвайте ни

Съдбовни промени в живота на една зодия

viber icon

ОВЕН

Чака ви добър ден, подходящ за работа и учене.  Ще ви се отдаде възможност да завършите задачи, започнати по-рано. Имате шанс да намерите нови съмишленици, но трябва да имате впредвид, че всички постигнати договорености ще бъдат временни. Обръщате внимание на дребните детайли.

ТЕЛЕЦ

Ден за делови и лични срещи. Отлично ще се разбирате с хората и лесно може да спечелите разположението на тези, които обикновено не харесват никого. Не са изключени неочаквани визити – гостите ще ви зарадват. Гледайте да не се преуморявате. Може да се върнете към някакво старо хоби.

БЛИЗНАЦИ

Днес сте способни да заинтересувате и очаровате мнозина и да привлечете на своя страна хора, които преди не са ви подкрепяли. Някои Близнаци ще спечелят много влиятелни съюзници. Съвместната работа няма да е лесна, но благодарение на нея ще откриете нови хоризонти и примамливи предложения.

РАК

Ден за нови начинания. Може да реализирате някоя идея, която преди  ви се е струвала рискована или съмнителна. Лесно ще намерите хора готови да ви подкрепят. Интуицията ще ви подсказва, на кого може да се доверите. Не пропускайте възможността да покажете на какво сте способни.

ЛЪВ

Околните ще забележат вашите най-добри качества. Често ще са ви нужни няколко минути, за да направите добро впечатление. Денят е подходящ за договаряне на сделки за дългосрочно сътрудничество. Постарайте се да не се преуморявате. Запознанство може да се превърне в романтична връзка.

ДЕВА

Бъдете внимателни към детайлите. С каквото и да се занимавате, помнете, че е по-добре да не бързате, да не рискувате и да се въздържате от прекалено смели начинания. Познати ще ви дават полезни съвети, от които е добре да се възползвате. Бъдете търпеливи и не форсирайте събитията.

ВЕЗНИ

Ще имате много добри идеи, някои от които ще можете да реализирате веднага. Вие сте изобретателни, находчиви и не се боите да рискувате. Възможни са неочаквани предложения. Съвместната дейност може да сложи начало на дълго приятелство. Ще получите пари, които ще стабилизират финансите ви.

СКОРПИОН

Обърнете внимание как се развиват отношенията с околните. Ако се държите подходящо, успешно ще проведете делови преговори и ще намерите общ език с човек, с когото в последно време не сте се разбирали. Очаквайте интересни предложения. Те ще касаят бъдещето ви, така че ги обмислете добре.

СТРЕЛЕЦ

Интересен ден. Всичко, за което се захванете, ще ви се получава. Може успешно да приключите проект започнат отдавна, който ви е отнел доста време и усилия. Ще успеете да възстановите стари връзки или да се помирите с хора, с които отдавна сте били в раздор.

КОЗИРОГ

С досадни недоразумения ще започне денят ви. Запазете доброто си настроение. Скоро ситуацията ще се промени, позитивните тенденции ще се засилят и ще имате възможност да започнете нещо приятно. Постарайте се да не изоставяте започнатите дела. Очаквайте изненади.

ВОДОЛЕЙ

Имате шанс да имате успех в много дела. Не всичко ще върви по план, но вие ще извлечете полза и от непредвидените събития. Бързо ще съобразявате, как да действате в новите обстоятелства. Ще ви помогнат опита и знанията. Вечерта е време за общуване с хора, които наистина са ви скъпи. 

РИБИ

Ден за полезни дела. Дори и да са доста сложни, вие ще се справите отлично. Вашият подход не винаги ще бъде разбран от околните, но от резултатите всички ще бъдат доволни. Така че по-добре не влизайте в спорове и не се опитвайте да убеждавате съмняващите се, просто действайте.

Коментари (1)

Емилия Георгиева

Емилия Георгиева

18.02.2021 | 08:24

Еее, много сте НЕГРАМОТНИ!! 'впредвид"е пълна идиотия! Предвид е дума от предлог "пред" и корен "вид"!?! Като му сложите още един предлог, става пълна простотия, все едно да кажеш " внакино!" или "вунас"!!! Първо се ограмотете, после пишете!!!

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай