46

Съдбата се усмихва на една зодия, други две да пазят портфейла си

Успешен ден с хороскопа на "Марица"!

Овен

Въпреки желанията и очакванията ви, хората около вас не са направили това, което сте искали. Това ще ви изненада неприятно, но и ще ви помогне да погледнете от друга гледна точка. Избягвайте конфликти, когато се появят разногласия – запазете спокойствие и намерете решение заедно.

Телец

Обръщате твърде много внимание на детайлите, затова не забелязвате големите промени. Днес правете чести почивки, за да освежавате мислите си. Ще имате нужда от развлечение. Излезте с приятели и се забавлявайте. Предстои ви интересно запознанство.

Близнаци

Ще трябва да проведете сериозен разговор с някой влиятелен човек. Знаете какво да кажете и как да бъдете убедителни. Ще се наложи да направите избор. Доверете се на интуицията си. За да се отпуснете от напрежението, се насладете на любимите си занимания.

Рак

Днес ще се наложи да комуникирате с човек, който не ви е особено приятен. Действията и приказките му ще ви дразнят праз целия ден, затова се отделяйте от него, винаги когато е възможно. Избягвайте конфликти. Разходка или посещение на културно мероприятие ще ви разведри.

Лъв

Имате твърде много свободно време за деня и можете да го използвате ползотворно. Помогнете на някой близък и му спестете нерви и усилия. Потърсете си ново занимание – не се ограничавайте само със сегашните си хобита. Новина ще обърка плановете ви за вечерта.

Дева

Обстановката около вас ще е напрегната. Всеки ще се нуждае от вниманието и помощта ви. Бъдете дружелюбни, запазете спокойствие и подредете приоритетите си. Започнете с най-важната задача за деня. Въздържайте се от финансови сделки. Може да се окажат неизгодни за вас в дългосрочен план.

Везни

Днес трябва да се мобилизирате и да сте по-концентрирани, за да избегнете стресови ситуации. Бъдете откровени и не се притеснявайте от нещата, които казвате. Разпределете ангажиментите си така, че да ви остане повече свободно време. Отделете го за приятелите си.

Скорпион

Добре е да се придържате към това, което знаете, но не се отпускайте твърде много. Не бива да поемате рискове и да се предоверявате. Опитайте да се справите с работата си колкото се може по-скоро. Добра новина ще ви зарадва и ще се наложи да предприемете бързи промени в графика си.

Стрелец

Денят може да се определи като креативен. Малките неща ще се отразяват на настроението ви днес. Дори да се случи нещо неприятно, опитайте да запазите позитивното си мислене. Ще ви хрумнат интересни идеи, които е по-добре да си запишете.

Козирог

Необходимо е да забавите темпото. Твърде много неща се случват за кратък период от време, затова ви е трудно да се фокусирате само върху едно нещо. Имате нужда от почивка. Отделете време само за себе си и обмислете спокойно нещата, които ви се случват.

Водолей

Ще осъзнаете, че трябва да намалите очакванията си, особено що се отнася до действията на околните. Поставете се и на тяхно място, за да разберете поне част от причините за поведението им. Някой близък ще има нужда от помощта ви – отделете му нужното време. 

Риби

Добре е днес да разгледате плановете и целите си по-внимателно. Не прибързвайте с взимането на нови решения. Работете с това, което имате и това което знаете. Ще ви хрумнат интересни идеи. Обсъдете ги с близките ви, разберете тяхното мнение и тогава предприемайте действия.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?