1553

Съдбата се усмихва на една зодия, друга печели големите пари

Късмет с нашия хороскоп, приятели! 

 

ОВЕН

Не е от най-леките дни, но вие ще постигнете добри резултати, каквото и да се случва. Настойчивостта и целеустремеността ще ви помагат. Ако първата половина на деня е посветена на работа, по-късно ще може да възстановите силите си и да прекарате приятно времето си в компания на хора, които са ви скъпи. 

ТЕЛЕЦ

Относително лек ден. Имате шанс да успеете на много фронтове. Настроени сте решително и много добре знаете какво искате. Даже конкурентите ви разбират, че е доста рисковано да ви пречат. В личен план, може да използвате момента и да се помирите с хора, с които сте били в раздор.

БЛИЗНАЦИ

Сутринта не всичко ще върви по план. Тези от вас обаче, които обичат и умеят да импровизират, ще останат доволни. Имате шанс да се докажете и да постигнете важни цели. Втората половина на деня ще е доста по-спокойна. Време за рутинна работа и решения на ежедневни задачи.

РАК

Денят ще започне с интересни събития и добри новини. По-късно ще имате възможност да се заемете със стари предизвикателства и да решите въпроси, които отдавна не са ви давали покой. Вечерта е време да се занимаете с някои семейни дела, а очакван доход ще ви даде възможност да изненадате близките си.

ЛЪВ

Настройте се на сериозна вълна. Това ще ви позволи да избегнете грешки, думи и постъпки, за които по-късно може да съжалявате. Не вярвайте на всички. Доста от хората около вас могат да ви заблудят. Ще имате повече успехи, ако се захванете с нещо добре познато. 

ДЕВА

Ден за сериозна работа. Отлично ще се справяте и с нови предизвикателства, и със стари проблеми. Неподправеният ви интерес към всичко, което става около вас, ви дава шанс навреме да получите полезна информация и да научите нещо, с което ще бъдете крачка напред, преди конкурентите си. 

ВЕЗНИ

Ден за всякаква полезна работа. Бързо ще се ориентирате, как да постигнете добри резултати. Често това ще се оказва по-просто, отколкото сте предполагали. Околните ще ви предлагат помощ безкористно. Очаквайте необикновени, но доста съблазнителни предложения за сътрудничество. 

СКОРПИОН

В най-важните проекти ще трябва да се доверите на собствените си сили, не чакайте помощ и подкрепа от околните. Трудно ще намирате общ език с хората, а някои от вас ще бъдат подведени даже от партньорите си. Помислете още веднъж, преди да споделяте намерения и идеи.

СТРЕЛЕЦ 

Денят се развива добре. Ще имате интересни идеи, но не започвайте веднага с реализирането им. Ще ви трябва повече време за подготовка. Денят е подходящ за запознанства и общуване. Добре ще се разбирате с хората и на мнозина ще направите впечатление. 

КОЗИРОГ

Днес, някои сделки, планирани по-рано ще бъдат отложени, което ще ви разочарова, но по-късно определено ще се върнете към това, което сте замислили. Не бързайте с решенията и внимателно анализирайте ситуациите. По-късно ще дойде време за общуване с роднини, семейни събития или домашни празници.

ВОДОЛЕЙ 

Ден за обичайни и добре познати дела. Може да се уморите, но ще се справите добре с всичко. Полезно ще е да наблюдавате ставащото около вас, както и да анализирате постъпките на другите. Ще успеете да възстановите някои стари връзки и контакти. Необходима ви е почивка.

РИБИ

Очаква ви един динамичен ден. Няма да имате кой знае какви затруднения и проблеми, които да не може да преодолеете. Денят е подходящ да се върнете към стари идеи и планове. С някои от тях може да приключите бързо, ако получите помощ от колегите си. Очаква ви изненада.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?