1553

Съдба! Легенда на попфолка се върна на село

Една от емблемите на чалгата преди години - Лия, се върна на село. Певицата, която направи фурор в дует с Кондьо, обаче не е закъсала.

Поводът за това е рожденият ден на татко й Божко. „Днес моят тати има рожден ден!!! Аз съм щастлива! 82 години! Толкова е силен, пълен с енергия! Благодаря на Бог! Семейството ми е цяло, задружно. Деца, внуци, правнуци… Мама и тати са ми обещали, че ще дочакат правнуци и от моята дъщеря!“, заяви изпълнителката на „Митничарю“ и „Ще те гази валякът“.

Освен снимка с татко си певицата показа във Фейсбук и майка си и сестра си. Тя прави първите си крачки в музиката като студентката Емилия Парушева, заради което в продължение на няколко години не говори с родителите си. „Докато учех, бях солистка в ансамбъла на университета. В един момент неусетно започнах да си помагам. Минах задочно и започнах да пея по заведения.

Тогава имах период, в който мама и тате не можеха да ми простят, че една студентка трябва да работи и като певица. Това обаче беше много градивен за мен период, защото станах независима. Музиката ме е спасявала много пъти”, разказа преди време пред Мон Дьо по NOVA самата Лия.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?