Следвайте ни

Съдът попари Бритни Спиърс, баща ѝ остава неин настойник

viber icon

Съд в Лос Анджелис отказа да уважи иска на певицата Бритни Спиърс, която се опита да отстрани баща си от контрола над нейното многомилионно състояние, съобщава ТАСС.

Адвокатът на Спиърс подаде редица искови молби през последните няколко месеца. Той настоя бащата на певицата Джеймс Спиърс да не участва повече в управлението на финансите ѝ. Преди това съдът се съгласи да включи частна финансова компания сред настойниците на Бритни Спиърс. В същото време беше отказано пълното отстраняване на баща ѝ от контрола върху имението.

 

В края на юни Спиърс, по време на реч в съда, поиска да отмени изцяло попечителството над нея, което продължава от около 13 години. Това изискване обаче все още не е официално формализирано, пише БГНЕС.

Певицата беше обявена за частично неработоспособна през 2008 г. поради проблеми с наркотиците и притеснения относно психичното ѝ здраве. Повече от 10 години финансите на певицата, включително многомилионен доверителен фонд, бяха контролирани от баща ѝ и назначен от съда адвокат. 

 

Бащата на певицата също взе много решения по отношение на нейната кариера, лечение и личен живот. Някои фенове на изпълнителката твърдяха, че тя не иска това, но е принудена да се съгласява. Състоянието на певицата се оценява на около 60 млн. долара. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?