4232

Събужда се мощна енергия! Това са най-силните 4 дни през март...

Според прогнозата най-мощната творческа енергия ще ни помогне в четири дни

Четири дни сила не са много, но не само количеството е важно, но и качеството. 10 и 11 март са най-важните дни, тъй като те ще определят по-нататъшното развитие на целия месец, защото в тези дни Меркурий и Венера ще възстановят силите си, слагайки край на неблагоприятния период, започнал в средата на февруари.

 

3 март – огледална дата

Първият ден на властта ще бъде огледална дата. Това е духовен ден, който ще отвори нови врати към един нов свят за нас. Тройката ще ни помогне да осъзнаем къде сме сега, накъде трябва да се движим и как да гледаме на всичко, което се случва около нас. В този ден Вселената значително ще засили нашето шесто чувство – както индивидуално, така и колективно.

 

10 март - Меркурий преминава в знака

Овен 10 март е най-важният и благоприятен ден от месеца. Меркурий в този ден отново ще стане креативен, възвръщайки по-голямата част от силата си. Денят ще бъде чудесен за пазаруване, комуникация и пътуване. Всичко това ще бъде от значение за следващите дни на март, но на 10-ти определено не трябва да седите спокойно, да сте в самота и бездействие, да сте в депресия.

 

 
11 март — Венера преминава в знака Риби

Веднага след Меркурий Венера ще възвърне силата си, но това няма да е просто денят на връщането на тази планета в служба, а денят на нейното бързо излитане след дълъг престой в разрушителния знак на Овен. В този ден ще ни очаква вдъхновение и възвръщане на физическите и духовни сили. Ще се ободрим и ще станем по-продуктивни, весели и ярки.

 

20 март - равноденствие

Равноденствието винаги е било и ще бъде ден на силата, особено когато става въпрос за пролетния ден на равенство на Луната и Слънцето. 20 март е много балансиран, приятен и комфортен ден в енергийно отношение. Опитайте се да прекарате това време със семейството си, като правите неща, които обичате и правите добро, пише Actualno.com.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?