1553

Събраха се! 4 красавици на родното кино са вече на морето

„Един ден, който няма да забравя никога! Начало на снимките на нашия сериал „Дъщерите на София”, който след работата по сценария промени името си на “Те, вълните”!

Ето ги моите вълни – Мария Каварджикова, Теодора Духовникова и Радина Кърджилова. С тези актриси работата е красиво удоволствие. Обичайте ни и ни стискайте палци!“ – сподели фурията Койна Русева от морето.

„Дойде и този ден. Вълнувам се, защото това е много чакан и обичан проект, зад който стоят невероятни хора, екип и актьори! Нашето море ще бъде бурно, тихо, опасно, красиво, диво, а вълните ще се разбиват в скалите. Благодаря и ни стискайте палци“ – добави друга красавица Радина Кърджилова.

„Това е историята, с която днес живея. Сериал от шест епизода, който снимаме сега, който бие в сърцето ми от три години. Снимаме го с любими актриси и актьори. И с екип, който ми е мечта. Какво повече?!?“, попита Духовникова, сексапилната и талантлива звезда.

Идеята за сериала е именно на Теодора и  на Койна Русева. Двете актриси изпълняват главните роли в продукцията заедно с Радина Кърджилова и Мария Каварджикова. В актьорския състав са също супер звезди като  Юлиан Вергов, Ивайло Христов, Иван Бърнев плюс Димитър Баненкин, Георги Гоцин, Йордан Ръсин, Георги А. Богданов, Дария Симеонова.

Режисьори са Неда Морфова и Петър Крумов. Освен на морето красивата компания ще снима още в София и в Костенец.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?