Следвайте ни

Съботна изненада за Овена, Ракът се урежда

viber icon

Овен

Ще присъствате на интересно събитие днес. Няма да ви се говори особено, затова ще се насладите на разговорите около вас. Ще чуете интересни гледни точки, които ще променят мнението ви за някой познат. Отделете време само за себе си и се насладете на любимите си занимания.

Телец

Някой близък ще забележи, че не сте в настроение днес, затова ще ви подари нещо малко. Жестът ще ви трогне и ще подобри мислите ви. Ще искате да прекарате повече време с него, защото ще си дадете сметка колко е ценен за вас. Ще получите вълнуваща новина.

Близнаци

Добре е днес да отделите повече време за себе си и да правите това, което искате. Отложете деловите разговори, свързани с пряката ви работа. Напоследък сте проявили интерес към много обширна тема. Ще ви е необходимо време да я проучите. Гости ще ви изненадат приятно.

Рак

Днес е ден за домашни дела. Време е да приключите с ремонта на нещо, който се е проточил много време. Обърнете внимание на семейството си. Напоследък сте го пренебрегвали, защото сте били заети с работа. Покана за среща ще ви изненада. Приемете я и се забавлявайте.

Лъв

Ще прекарате време с близките си. Насладете се на приятните разговори и спокойната атмосфера. Обърнете внимание на половинката си – вероятно има нещо, което я тревожи. Знаете какво да кажете, за да я успокоите. Въпреки това, бъдете максимално обективни в ситуацията – не я подвеждайте.

Дева

Отскоро мислите за промяна и днес ще намерите отговора, който търсихте. Споделете с близките си какви са намеренията ви. Ще получите критика, в която е добре да се вслушате – може да сте пропуснали някой важен детайл. Предстои ви интересно запознанство.

Везни

Днес внимавайте с думите си – не бъдете иронични. Някой близък ще има нужда от помощта ви. Разбирате го, но няма да знаете какво да го посъветвате. Опитайте да го разсеете с нещо – излезте на разходка, поканете и други приятели. Отдайте се на забавления. 

Скорпион

Ще прекарате повече време сами, което ще ви даде възможност да обмислите всичко около вас. Фокусирайте се над финансовото си състояние. Имате затруднение, но след като подредите приоритетите си, ще намерите ще намерите начин да се справите с проблема. Обмислете някои бъдещи планове.

Стрелец

Ако знаете, че поемате риск е добре да се запитате дали си струва средствата и усилията. Погледнете обективно на случващото се и ще разберете как е най-добре да действате. Обърнете внимание на партньора си – той ще ви помогне да се отпуснете. Ще получите интересна новина.

Козирог

Очаква ви динамичен ден. Добре е днес да се справите с недовършената през седмицата работа. Вече знаете какво трябва да се направи, затова се чувствате сигурни и спокойни. Бъдете по-отговорни. Излезте на разходка – градската атмосфера ще ви помогне да се отпуснете.

Водолей

Добре е днес да се пуснете по течението, без да мислите и премисляте всяко действие. Ще прекарате време с някой близък и ще проведете сериозен разговор. Това няма да ви натовари, а даже ще ви вдъхнови да започнете нещо ново. Насладете се на хобито си и се отдайте на почивка.

Риби

Днес ще бъдете с добро самочувствие и с усещане за добре свършена работа. Това ще се дължи на факта, че ще приключите с нещо, което отлагате отдавна. Ако през седмицата, обстановката у дома е била напрегната, днес това ще започне да се променя. Отделете време само за себе.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?