Следвайте ни

Събота носи промяна на две зодии и успехи на други три

viber icon

ОВЕН 

Предвиждате, как може да се развият събитията, така че мислете върху дългосрочните планове. Информация, която все още е недостъпна за останалите, ще ви предпази от допускане грешки. Избегвайте споровете. Благоприятно време за сключване на сполучливи сделки.

ТЕЛЕЦ

Днес не отлагайте нищо. Отлично ще се справяте с проблеми, които преди са ви затруднявали. Умеете да се учите от чуждите грешки, така че действайте смело. Привечер познати ще напомнят за себе си. Те ще ви направят предложения, от които няма да се откажете.

БЛИЗНАЦИ

Време е да се заемете с нещо ново. Работата ви спори, отлично се справяте с решаването на текущите задачи. Стараете се да не рискувате, и правилно – днес ще имате резултати, само ако сте внимателни. Вашият сериозен подход ще допадне на околните. Хора, които преди са ви смятали за лекомислени, ще променят мнението си.

РАК

Денят започва относително спокойно. Имате време да довършите някои стари проекти. Убедете се, че нищо не сте забравили и пропуснали. Невниманието, проявено днес, може да ви донесе неприятни моменти в бъдещето. Не са изключени запознанства. Харесвани сте от хората, така че може да започне красива любовна история.

ЛЪВ

Подходящ ден за покупки и сделки. Когато става въпрос за пари, вашата интуиция няма да ви подведе. Обичайните занимания няма да ви са скучни, ще се справяте бързо и няма да правите грешки. Привечер неочаквани срещи ще промени плановете ви. Ще имате възможност да обсъдите доста въпроси спокойно и конструктивно.

ДЕВА

Днес сте способни да се харесате на много хора. В споровете ще намирате най-доброто решение или правилните отговори на трудни въпроси. Ще ви е полезно за кратко да смените обстановката. Не е задължително да ходите надалеч, достатъчно е да се разходите.

ВЕЗНИ

Трудно ще успеете да съсредоточите само върху един проблем, ще се наложи да се разкъсвате между няколко еднакво важни дела. Но вие сте старателни, разбирате се с всички и не изпускате важните детайли. Някои от вас днес ще вземат важни решения, касаещи семейството.

СКОРПИОН

Постарайте се да свършите колкото може повече през първата половина на деня. После може да възникнат трудности или да се появят препятствия. Не е изключено да ви разочароват близки хора. Не се разстройвайте и не се отказвайте от замисленото – задължително ще намерите начин да достигнете целите си. 

СТРЕЛЕЦ

Бъдете снизходителни към чуждите слабости, постарайте се да избегнете конфликтите. Околните не винаги ви разбират, необходимостта да им обяснявате очевидни неща ви дразни. Ако не се поддадете на емоциите, скоро ще се разберете. Покана за среща ще ви изненада.

КОЗИРОГ

Не бързайте да действате. Преди да направите каквото и да е, нужно е внимателно да го обмислите. От вашите постъпки зависи по-нататъшното развитие на събитията. Вашата предпазливост е особено важна във финансовите и имотните въпроси. По добре е да не рискувате и да не участвате в съмнителни начинания.

ВОДОЛЕЙ

Дисциплината ви дава шанс да постигнете отлични резултати и да оставите конкурентите си далеч назад. Грижите ви са много, нямате време за възстановяване на силите си. Умората се натрупва, това може да развали настроението ви. Вечерта е добре да се разсеете – с приятели или да си спомните за старо хоби.

РИБИ

Днешните запознанства могат да бъдат начало на дълги и сериозни отношения. Но те ще се развиват по-бавно. Имайте търпение, няма как да повлияете на ситуацията. Вероятни са успехи там, където се изисква творчески подход. Вашата фантазия е безгранична, но не губите здравия си разум.

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай