Следвайте ни

С тези съвети ще спрете да страдате за бившия

viber icon

Любовната раздяла е едно от най-трудните емоционални преживявания, особено когато сме били изоставени и все още изпитаме чувства към половинката си. Положението става още по-тежко, ако бившият ви любим вече е продължил напред и има нова любов, а вие не може да го забравите.

Ето какво да направите, за да преодолеете болката от разбитото сърце:

Понякога сърцето ви се нуждае от повече време, за да приеме онова, което умът ви вече знае. Ако непрекъснато мислите за бившия си, това означава, че все още не сте го преодолели. Това не означава, че все още сте влюбени в него, но означава, че имате нужда от повече време, за да превъзмогнете раздялата. Макар и в момента да не можете да се примирите с факта, че бившият ви вече има нова любов, всичко ще се нареди. Първо, трябва да приемете това, което е – независимо дали ви харесва или не, човекът, когото някога сте обичали, вече не е част от живота ви.

Освободете се от това, което беше - преодоляването на миналото ви няма да се случи за една нощ, но поне трябва да положите усилия за това. Не продължавайте да повтаряте едни и същи сценарии отново и отново в главата си. Имайте вяра в това, което ще бъде - обърнете се към бъдещето. Съсредоточете се върху плановете и целите си и скоро ще видите разлика. Имайте вяра, че един ден цялата тази болка ще бъде зад вас.

След като приемете това, което трябва да се приеме, трябва да започнете да се изправяте пред страховете си. Приемете факта, че бившият ви е продължил. Това ще разбие сърцето ви, но също така ще изцели болката ви. Променете самосъзнанието си, за да промените ситуацията. Самосъзнанието е свързано с това да бъдете напълно осъзнати по всяко време. Да бъдеш по-добър от всеки друг, да контролираш своите чувства и мисли. Това няма да ви помогне да игнорирате мислите, които не харесвате, но поне ще сте наясно с всичко, което се случва в душата ви.

Реалността около вас е отговорна за вашите възприятия. Умът ви има силата да създаде вашия свят и ако продължавате да мислите за бившия си, опитвайки се да разберете как да спрете да мислите за него и новата му половинка, раздялата и скръбта ще започнат да ви определят. В този момент трябва да започнете да променяте мислите си.

Вашето минало се нарича минало с причина. Бившият ви е решил да се раздели с вас и е време да премахнете този човек от живота си завинаги. Прекъснете всички връзки, спрете да го дебнете в социалните медии, спрете да говорите с хората, с които е приятел, живейте в момента, бъдете по-осъзнати, пише jenite.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?