1939

С разбито сърце: Венелин Петков взе неочаквано решение за раздялата си с Маданска

След неочакваната раздяла на двойката преди месеци, сега телевизионерът е взел ново решение за семейството си, но дали е късно?

Венелин Петков е решил да моли бившата си жена Николета Маданска за прошка. След като изкарал отминалите празници сам като куче, той осъзнал какво е изгубил и поискал още един шанс от спортната журналистка. Тя обаче го отрязала. Чаровната блондинка не вярвала, че бащата на синовете й може да се промени. Връзката им и друг път е била поставяна пред изпитания, но заради децата се търпели, пише hotarena.net. Този път обаче нямало връщане назад.

О известно време Николета не искала даже да чува за Венелин и сприхавия му характер. Налагало се да поддържат комуникация заради малките Йоан и Михаил, но водещата гледала да ограничава контактите си с Петков. Откакто заживяла при родителите си в Лозен, тя се чувствала много по-спокойна и уверена. Майка й помагала за децата, а и семейната къща била достатъчно голяма, за да побере всички.


Освен в личния живот, бившият шеф на Би Ти Ви новините има и проблеми в професионалната област. След като бе отстранен от директорския пост в медията, той започна работа като даскал в частно школо. Венелин преподава „Глобални перспективи” изцяло на английски език. Учениците му са деца от първи до пети клас. Дейността му била лека и приятна, но заплатата не успявала да покрива всички разходи, които имал до онзи момент. Наложило се рязко да свие бюджета си и това породило още конфликти с Николета.

Петков бе уволнен от Би Ти Ви в края на 2020 г. Оттогава станал още по-сприхав и Маданска все по-трудно го издържала. Тя едва се оправяла с две породени деца на възраст под 2 години, а Венелин не й оказвал нужната подкрепа. Изморена от непрекъснатите претенции на мъжа си, блондинката взела решението да си събере багажа и да се изнесе при родителите си в Лозен.
Спортната журналистка още не е решила дали да се върне на работа в телевизията, след като майчинството й свърши. Напоследък тя все повече се увлича по готвенето и не крие, че мечтае някой ден да го превърне от хоби в професия. Водещата открай време иска да отвори сладкарница, където да предлага домашни торти. Сладките изкушения са силната й страна, дори лично приготвя кейковете за празниците на синовете си.

„Много обичам да правя сладкиши. Това е мое хоби от години, а мечтата ми преди телевизията беше да имам собствена сладкарница. Може и в бъдеще да се осъществи, кой знае... Тортите за месечинките на децата приготвям с особен сантимент. Старая се всеки път да са различни  – чийзкейк с бял шоколад и малини, морковена с ананас, чийзкейк с лайм, брауни с горски плодове, кейк с тахан и банани, медена с праскови и маскарпоне. Голяма част от рецептите са от любимата ми книга”, разказала е Николета. След раздялата с Венелин тя наблегнала на готвенето, за да разпуска напрежението, и така още повече усъвършенствала кулинарните си умения.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Ако не се върне в телевизията

Ако не се върне в телевизията

29.01.2023 | 20:27

Значи нещо и хлопа. Такава заплата само може вече да е сънува. Не вярвам на глупавите писаници.

Отговори
11 1
Така е защото в телевизията ги гушат с много ама много пари

Така е защото в телевизията ги гушат с много ама много пари

29.01.2023 | 20:16

Сега да духат ....

Отговори
13 3

Анкета

Какво очаквате от кабинета „Денков-Габриел”