Следвайте ни

С нови екстри и цени: Еротичните масажи тръгнаха по домовете в Пловдив

viber icon

Пандемията не спира да развива проявите на гъвкавост и изобретателност.  Както „Марица“ вече писа, фетишите набраха скорост в изолацията, в сайтовете за продажба в нета пък се появиха какви ли не интересни стоки, свързани с борбата с вируса – от лечебни лепенки до предпазващи прахосмукачки. 

Справка на медията показа, че „пазара“ на жива плът и масажи също се е видоизменил с цел хем да оцелее, хем да задоволи все по-странните желания на клиентите, събудени от дългия престой в „затвора“ между четири стени вкъщи. 

В интернет пространството буквално прелива от обяви за масажи с щастлив край в Пловдив и региона с нова екстра – посещение в дома на палавника. „Марица“ научи, че масово пловдивчани се възползват от тази услуга, която е и перфектно покритие и за мадамите, замесени в нелегалния еротичен бизнес. 

Надпреварата между дамите, предлагащи освобождаване и сладко облекчение, е ожесточена. Изкушават с всевъзможни екстри, с по-ниски цени, с намесата на секс играчки. 

„Ела при мен да се потопим в магията на еротичните масажи, топлата вода, чаша вино или уиски с пура и само нашите влажни тела. Докосни се до мен, а аз ще изпълня и най-съкровените ти желания. В еротична и приятна обстановка ще погаля сетивата ти и ще те доведа до върховен екстаз“ – така започва една от обявите за еротичен масаж от фина пловдивчанка. 

Богинята на щастливия край, както сама се нарича, предлаха Нуру масаж – с женско голо тяло, масаж тяло в тяло, масаж на простатата, както и масаж за двойки, търсещи адреналин и по различни взаимни усещания. В ценоразписа влизат и фетиши – писинг, фуут фетиш с голям асортимент от еротични чорапи или с боси крака, ролеви игри, еротично шоу, взаимен душ, гъделичкане, строга господарка и други възбуждащи игри. 

Сред хитовите обяви е и освобождаващ масаж с гърди, който сваля напрежението и довежда до щастлив край само за 30 лв.  Девойки предлагат освобождаващ масаж с ръка за 20 лв., както и отпускане на напрежението „по френски“ за 35 лв. 

Цената за класическо мачкане с щастлив край върви между 40 и 60 лв. за половин час, между 80 и 120 лв. за цял час, отделните екстри вдигат цената с по около 20-30 лв. За по-екстравагантните освобождавания палавият клиент трябва да се бръкне повече. Предлагат се и масажи от две или три жени едновременно, като цената е 150 лв. за час.  Услугата се котира като „масаж с 4 или 6 ръце“. 

За пловдивчаните с дебели портфейли се предлагат ВИП и РОЯЛ пакети с пълна програма за по 200-260 лв. Има промоции и по-ниски цени, ако доведеш приятел, с който заедно да стигнете до щастливия край. 

Трябва да се отбележи, че в повечето от обявите не е включена цената за транспорт до домашния адрес на мераклията. Тоест, цената ще се вдигне с около 20 лв., с които ще се осигури превоз на масажистката с такси в двете посоки. 

„Марица“ научи от свои източници, че броят на палавниците в Пловдив и региона, желаещи щастлив край, се е увеличил почти три пъти за месеците от април до края на ноември. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?