3906

С мъжете от тези зодии е невъзможно да се живее

Според астролога Светлана Райт, има 8 зодиакални знака, с които е трудно да се изградят отношения. Мъжете, представители на тези знаци, имат черти на характера, които могат да доведат до конфликти и недоразумения.

Овен

Мъжете Овни са активни и конкурентни. Те обичат да побеждават и не се страхуват да се конкурират със сродната си душа във всички области на живота. Това може да доведе до напрежение и конфликти в отношенията.

Скорпион

Мъжете Скорпиони са много ревниви и подозрителни. Те често се чувстват заплашени от другите и могат да бъдат много манипулативни. Това може да доведе до недоверие и напрежение в отношенията.

Козирог

Мъжете Козирози са много контролиращи. Те искат да знаят всичко, което се случва със сродната си душа, и могат да бъдат много властни. Това може да доведе до чувство на задушаване и ограничение в отношенията.

Водолей

Мъжете Водолеи са много независими и свободолюбиви. Те не обичат да бъдат ограничавани и могат да бъдат много импулсивни, пише actualno.com. Това може да доведе до конфликти и недоразумения в отношенията.

Дева

Мъжете Деви са много критични. Те винаги намират нещо, за което да се оплакват, и могат да бъдат много обсесивни. Това може да доведе до чувство на несигурност и неудовлетвореност в отношенията.

Везни

Мъжете Везни винаги се стремят към идеала. Те могат да бъдат много взискателни и да сравняват половинката си с другите. Това може да доведе до чувство на неудовлетвореност и несигурност в отношенията.

Лъв

Мъжете Лъвове са много нарцисистични. Те винаги са в центъра на вниманието и могат да бъдат много егоистични. Това може да доведе до чувство на пренебрегване и незаинтересованост в отношенията.

Рак

Мъжете Раци са много чувствителни и емоционални. Те могат да бъдат много драматични и да се обиждат лесно. Това може да доведе до конфликти и недоразумения в отношенията.

Астрологът Светлана Райт съветва жените, които се интересуват от мъже от тези знаци, да бъдат подготвени за предизвикателствата. Тя препоръчва да се обсъждат предварително очакванията и да се поставят граници.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?