1553

С кой футболист ходи Габи от "Ергенът"? Тайната падна

По време на вечерния коктейл в предаването “Ергенът” една от темите за разговор бе новината, че Памела и Габриела са сестри.  Момичетата ги разпитваха защо са влезли заедно и какво ще правят, ако Алек хареса някоя от тях.

„Досега не сме харесвали един и същ мъж. Всъщност Алек прилича много на бившия ми приятел“ – призна Памела. „За мъж никога не бихме се скарали“ – добави Габриела.

  В този момент Виктория, която работи в маркетинг отдела на Българския футболен съюз (БФС) намекна, че Габриела е в имението не за любовта, а за да получи популярност, която ще й помогне в ново бизнес начинание.

 „А *** (пегел – бел.ред) ще ти помогне ли?“ – попита Виктория и обяви пред всички, че Габриела си има приятел, който е футболист на Лудогорец. Той е пуснал Габриела да влезе в имението най-много за 10 дни. „Определено ги изненадах двете сестрички, защото те не знаят, че имам информация. Цяла България ще е в шок“, коментира по-късно Виктория.
 
Пред камерата на романтичното риалити Габриела отрече да има връзка с мъж. „Един път сме се запознавали, но преди много време“ – поясни тя за футболиста на Лудогорец.

„Габриела за първи път остана безмълвна. Нямаше какво да каже“ – коментира Надя. Малко по-късно, по време на коктейла, Памела попита тихо сестра си „Халката къде ти е?“, а Габриела отвърна „В шкафчето“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
ха ха ха

ха ха ха

22.03.2024 | 12:46

Ергенът много елегантно ги изпидурка от предаването.По-голямата дебилна сестра ПамелкА дори не разбра.Празноглавки заедно с майка им която ги е възпитала да са използвачки на мъже.

Отговори
3 0
Поредната

Поредната

22.03.2024 | 10:31

Сводка каво правят празноглавите в това шоу.

Отговори
3 0
rtyrty

rtyrty

22.03.2024 | 00:41

Съпрyгата кyпи кaпcyли които подобpиxа ceкcа ни и пpомeниха живoта ни! Сeга съпpyгата ми е дoволнa и се чyвствaм като aлфa мъжки. Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим, eто тeзи кaпсyли:---- https://use.my/bioman

Отговори
0 3

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?