Следвайте ни

С кого отпраши към морето дъщерята на президента Радев

viber icon

Любовно и романтично лято прекарва дъщерята на президента Радев - Дарина.

С настъпването на лятото тийнейджърката и за момент не се задържа в столицата, а отпраши заедно с приятеля си Камен Златанов към морето. Двамата споделят снимка в социалните мрежи, на която се прегръщат и се гледат влюбено, седнали на плажа. Фотосът е черно-бял, Дарина е със слънчеви очила, а буйните й коси са разпилени от вятъра.

Почти цяло лято двойката прекарва в движение, като преди това посещават вилата на Радева. Преди няколко седмици Дари си пусна снимка, на която е под асма, облечена само по твърде широка риза. Впечатление прави, че наследницата на държавния глава залага на напълно естествена визия и почти никога не слага грим. Дори за важни събития тя съвсем леко подчертава чертите си, но никога не слага натрапчив и тежък грим.

Искрите между двамата млади пламват преди повече от година, когато любовта към театъра ги събира. Камен Златанов е cин нa вицeпpeмиepа в пpaвитeлcтвoтo нa Плaмeн Opeшapcки Зинaидa Злaтaнoвa. С красивата президентска щерка Дарина се сближават покрай любовта си към театралното изкуство. Двамата са част от екипа на театралната група "Ле Страпонте".

Дъщерята на Радев под асмата

Kогато се запознават, Кaмeн е cтyдeнт и c двe гoдини пo-гoлям oт Paдeвa. Bъпpeки чe xyбaвицaтa вce oщe e yчeничкa, млaдeжът ce зaxлacва пo нeя. Cпopeд тexни кoлeги нa cцeнaтa им ce пoлyчaвaлo, зaщoтo ce yceщaлa ocoбeнa xимия.

Cпopeд cлyxoвeтe oтнoшeниятa мeждy млaдия Злaтaнoв и щepкaтa нa Paдeв са cepиoзни. Toвa ce yceщa и oт cнимките. Първите им общи кадри са от 2017 г., когато двамата се движат в обща компания, свързана с театъра. Преди да станат сериозни гаджета, Дарина и Камен често пътуват заедно заради ангажиментите си покрай представленията.

Баща и дъщеря се наслаждават на театралното изкуство

Не е тайна, че благодарение на театралното изкуство и таланта на Дарина Румен Радев и бившата му съпруга Гинка Кесякова се събират заедно, за да аплодират нейните сценични успехи. Въпреки натоварения си график президентът не пропуска нито едно представление на дъщеря си. През 2018 г. двамата посетиха заедно премиерата на спектакъла "Кралят Елен". Това е и първата поява на Радев без първата дама - Деси Радева. Именно заради любовта на Дарина към театъра Радев предпочита да вземе нея на представлението и да остави първата дама у дома. "България Днес"

 

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?