Следвайте ни

Рускиня и нигериец са родители на невероятно красиво дете

Любовта можем да я изпитаме към абсолютно всяко човешко същество. Това не е нещо, което да може да контролираме. Не е изненадващо обаче, че красивите хора ни впечатляват, хипнотизират и карат да ги гледаме.

Двамата имат щерка, чийто външен вид буквално може да ви остави без думи. Той е нигериец, а тя рускиня. Двамата се влюбват безумно и са семейство от няколко години. По време на съвместния им живот им се ражда момиченце, което явно е взело най-хубавото от двамата си родители.

Майката е модел. Още в юношеските си години обаче е страдала от комплекси колко е висока и слаба. Тези недостатъци обаче се превърнаха в еталон за красота преди време. След училище тя става един от най-известните модели в Съединените щати и работи с десетки известни агенции.

Тя се жени за италианец, чиито корени обаче са в Нигерия. Хюго Юк е известен футболист. Той и любимата му стават родители през 2014 година.

Само като погледнете детето им обаче може да останете безмълвни. То е взело тъмната кожа на баща си, кафевите очи и къдравата му коса.

Все пак детето повече прилича на баща си.

Това обаче е само на пръв поглед. В края на краищата, ако се загледате във Вивиан, ще установите, че тя безкрайно много прилича на майка си – усмивката и очите ѝ са пленителни.

Днес, въпреки крехката си възраст, Вивиан е добре познат модел и се развива страхотно в тази сфера. Много хора предричат звездно бъдеще за нея, а майка ѝ се опитва по всякакъв начин да ѝ помогне за това.

Източник: jenata.blitz.bg

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?