1553

Руски олигарх ли раздели Том Круз и Елсина

Стана ясно защо Том Круз се е разделил с любовницата си - дъщерята на бивш руски депутат Елсина Хайрова. Причина за това е че той е искал да избегне потенциални проблеми с бившия й съпруг - бизнесменът Дмитрий Цветков, пише PageSix, позовавайки се на вътрешен източник.

Според екипа на актьора начинът, по който Цветков е коментирал интимната връзка на бившата му половинка Хайрова в пресата, е можел да се отрази негативно на репутацията и работата на Круз. „Той се снима във филми и съпругът й разказваше разни неща всеки път, когато Том беше споменават в медиите. Те [актьорът и екипът му] просто не искаха да се занимават с това, че бившият й съпруг си измисля нещо гадно на всеки няколко седмици“, разкрива източникът.

Цветков коментира романа на Круз и Елсина в интервю пред „Дейли мейл“. Тогава той нарече Круз свой „любим актьор“ и заяви, че е гледал филма „Широко затворени очи“ цели 30 пъти. Цветков допълни, че е говорил с негов приятел, който е холивудски продуцент, с молбата Том Круз да го изиграе във филм за живота му.

"Казах на продуцента, че единственият актьор, който може да ме изиграе, е Том Круз. Ние сме приблизително с еднакъв ръст и тегло и за мен ще бъде чест, ако това се случи. Не мога да се сетя за някой, който може да ме изиграе по-добре, отколкото Том. Надявам се един ден да мога да се срещна с него, за да обсъдим този проект", каза той.

Цветков също предупреди Круз в интервю, че бившата му съпруга обича хубавия живот и той ще трябва да държи „портфейла си отворен“. Според Цветков той е похарчил над 12 млн. долара за дрехи и около 2,5 млн. долара за чанти за бившата си по време на 11-годишния им брак, а в резултат на развода е загубил почти 200 млн. долара.

 

 
 
Play VideoPlayUnmute 
Remaining Time -15:28
 
Връзката на Елсина и Том Круз започна, когато светската личност дойде на частно парти в къщата на актьора, посещаван от Кейт Мидълтън и принц Уилям - въпреки че е възможно Елсина просто да е дошла на партито като съседка, тъй като тя и Том са съседи в Лондон.

 Бившият съпруг на руското гадже на Том Круз: Внимавай, ще ти излезе скъпо
Твърди се, че Елсина направила сериозно впечатление на Круз и скоро те били засечени заедно на парти в Мейфеър, а по-късно актьорът наел цял етаж в лондонския ресторант „Новиков“ за романтична среща, пише още БГНЕС. Медиите светкавично започнаха да обсъждат любовния им романс, като се появиха съобщения, че двойката е „официално заедно“ и всичките им близки знаели за това. Впоследствие беше съобщено, че Елсина е запознала Круз с децата си от Дмитрий Цветков.

 

 
 
 
 
PlayMute 
Loaded: 0% 
 
Progress: 0%
Remaining Time -13:33
FullscreenПродължи гледането
Embed
 
 
  

Всички очакваха, че Круз ще обяви публично новата си връзка в близко бъдеще, но вместо това изведнъж се появи новина, че двойката се е разделила. Както съобщиха вътрешни лица, Том загуби интерес към Елсина, но в същото време те останали приятели: понеже живеели в една и съща къща, би било неуместно да си развалят отношенията. 

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?