Следвайте ни

Роматична изненада за една зодия, друга сменя работата

viber icon

ОВЕН

Вслушайте се в интуицията си днес. Това не може да се каже за съветите, които ще получавате от другите. Дори препоръките, които се дават от сърце, често ще са безполезни. Може да се наложи да се срещнете с хора, с които не се разбирате много, но това ще се окаже полезно.

ТЕЛЕЦ

Денят започва с нови идеи. Основното, което ще се изисква от вас, е да определите приоритетите и да изготвите план за действие. По-късно ще има време за общуване с приятели. Ще получите полезна информация. Вечерта е чудесна за романтична среща.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден. Струва си да се възползвате от подкрепата на звездите, за да реализирате плановете си и да постигнете отдавна установена цел. Отношенията с другите ще се развиват хармонично. Няма значение дали виждате човек за първи път или го познавате от много години.

РАК

Днес няма да ви бъде лесно да разграничите мечтите и илюзиите от реалността. Преди да се захванете с изпълнението на каквито и да е идеи, консултирайте се с хора, които са в състояние да посочат слабите им места. Следвайте съветоте им, ако искате да успеете. Неочаквани гости ще ви зарадват.

ЛЪВ

Днес интуицията ще ви помага правилно да прецените собствените си сили и намеренията на другите. Вероятни са значителни промени към по-добро в отношенията. Разбирате добре тези, с които преди не сте намирали общ език. Ако сте се скарали с някого, лесно ще постигнете споразумение.

ДЕВА

Внимавайте с парите си днес. Лекомислени сте, когато се занимавате с финансови проблеми и това може да ви докара големи неприятности. Ще ви се предостави възможност да укрепите стари бизнес отношения, както и за запознаване с хора, които могат да се окажат надеждни съюзници.  

ВЕЗНИ

Имате много работа и трябва не само да се занимавате със собствените си дела, но и да се грижите за другите. Хората около вас често ще търсят помощта ви и сега е по-добре да не отказвате на никого. Парични приходи от неочаквано място ще ви осигури финансова стабилност за известно време.

СКОРПИОН

Днес сте затрупани с работа и затова не трябва да губете времето си. Ще трябва да разрешите няколко трудни проблема. Няма кой да ви помогне с това, затова разчитайте на себе си. След тежката едмица е добре да отделите повече време за почивка. Не започвайте нови задачи.

СТРЕЛЕЦ 

В началото на деня са възможни дребни неприятности и досадни недоразумения. Ако не действате импулсивно, нещата скоро ще се оправят. Следобедът ще бъде благоприятен и интересен. Изработването на планове е лесно и прилагането им на практика не изисква много усилия.

КОЗИРОГ

Днес способността да се противопоставяте на провокациите и да изглаждате критичните моменти ще ви бъде много полезна. Ще намерите отговори на някои важни въпроси и ще получите информация, която ще ви помогне да вземете правилното решение. Време е за романтична среща.

ВОДОЛЕЙ 

Днес трябва да сте съсредоточени и търпеливи, за да свършите с голяма част от ангажиментите си. Не се поддавайте на емоции и провокации. Всичко ще зависи само то вашето решение. Съветите на другите няма да се окажат полезни. Някои от вас ще разберат, какви промени да направят в живота си.

РИБИ

Хубав ден. Не винаги ще е възможно да реализирате плановете си веднага. Приятели са готови да подкрепят вашите начинания, давайки ви чудесни съвети. Дори да свършите много работа, няма да се чувствате уморени. Парични приходи и спонтанни покупки със сигурност ще подобрят настроението ви.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?