71
Следвайте ни

Романтика за Раците, изненади за други три зодии

viber icon

ОВЕН

Изглежда, че нищо не е невъзможно за вас и това не е далеч от истината. Днес ще постигнете някои важни цели без почти никакви усилия. Хора, които са се опитвали да застанат на пътя ви, са принудени да признаят това и да се оттеглят. Някои от тях може да ви предложат сътрудничество.

ТЕЛЕЦ

Вие приемате всичко сериозно и това ви помага да успеете. Днес трябва наистина да гледате на нещата с разбиране, а не да изграждате илюзии или да мечтаете. Не всички харесват вашата практичност. Денят е чудесен за общуване с хора, които знаят много и имат богат опит.

БЛИЗНАЦИ

Събития от днешния ден могат да ви разтревожат, но ще имате и достатъчно поводи за радост. Влиянието на положителните тенденции е особено забележимо в сферата на бизнеса. Добре е да се заемете с решаването на някои ежедневни проблеми. Струва си да послушате хора, които ви дават добри съвети. 

РАК

Нещата ще се получават както трябва, ако не се опитвате да постигнете всичко наведнъж. Действайте последователно и определено ще постигнете желаните резултати. Денят е подходящ за бизнес общуване, обсъждане на работни въпроси и професионални планове, а вечерта – за романтика.

ЛЪВ

Не се тревожете за дреболии. Днес сте по-впечатлителни от обикновено и може да вземете присърце неща, на които не бихте обърнали внимание в друг момент. Напразните тревоги ще пречат на концентрацията ви. Хубаво е, че наблизо има хора, които могат да ви помогнат. 

ДЕВА

По-добре е да не отлагате дори и най-неприятните и скучни неща. Сутринта може лесно да се справите с тях, но по-късно е възможно да възникнат неочаквани трудности или досадни забавяния. Денят е благоприятен за решаване на финансови въпроси.  Сключените днес сделки със сигурност ще бъдат добри.

ВЕЗНИ

Благоприятен ден, макар и забързан. Имате много неща за правене. Разбирайки това, трябва да се опитвате да не губите време и да не чакате успешно стечение на обстоятелствата. Хората около вас не винаги ще се вслушват в съветите ви и това ще допринесе за възникване напрегнати моменти. 

СКОРПИОН

Страхотен ден за поемане на нови неща и решаване на работни задачи, с които не сте се сблъсквали преди. Бързо ще се ориентирате в ситуациите и ще разбирате как да действате. Хората около вас ще са видимо изненадани и изумени от способността ви да схващате всичко в движение. 

СТРЕЛЕЦ

Благоприятен ден за общуване. Възможно е да избегнете недоразумения и да постигнете договореност дори с тези, с които сте в конфликт. Недоброжелатели ще разберат, че е по-добре да ви сътрудничат, отколкото да са срещу вас. Финансови проблеми, които напоследък ви притесняват ще бъдат разрешени.

КОЗИРОГ

Струва си да се заемете с нещо ново. Рутината и монотонността ви дразнят днес много, но възможността да измислите нещо различно ви вдъхновява. Вие сте добри в импровизацията, а дръзките експерименти ви носят отлични резултати. Всичко, което правите, предизвиква истински интерес. 

ВОДОЛЕЙ

Благоприятен ден за сериозни разговори. Дори най-конфликтните въпроси ще обсъждате спокойно и конструктивно, като ще се стремите да избягвате негодуванието и взаимните претенции. Ще се появяват нови съюзници, влиятелни и способни. Днес няма да получите очакваните пари, така че внимавайте с харченето.

РИБИ

Не всичко ще се получава веднага, но вие сте упорити и ще постигнете желаните резултати. Хора, които познавате добре и на които имате доверие, ще ви помогнат. Единствената област, в която трябва да бъдете предпазливи, са финансите. Очаквайте изненада.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?