Следвайте ни

Романтика през декември: 4 зодии получават предложение за брак

viber icon

Макар февруари да си е спечелил славата на най-романтичния месец, декември не му отстъпва по нищо. Празници, украса, светлинки, споделени моменти и чувство на уют, пише iwoman.bg. А какво би могло да го направи още по-страхотен в любовно отношение? Годеж, разбира се!

Скорпион

 

Още от началото на декември, Скорпионите ще летят от щастие. Ще разберат, че са срещнали другата си половинка и нищо няма да им попречи да направят следващата голяма стъпка. Астролозите съветват жените Скорпиони да бъдат търпеливи, докато чакат предложение за брак. Не разваляйте изненадата с многобройни въпроси и не бързайте. Както е казал народът: За всяко нещо си има място и време.

 

Лъв

 

За вас животът е едно безкрайно приключение, в което е важно да бъдете водеща фигура и несъмнено ще приемете брака със същата концепция. Дългосрочното обвързване изобщо не ви притеснява, защото знаете, че скуката и монотонността могат да бъдат предотвратени. Още повече, когато знаете, че е намесен някой толкова страхотен човек като вас!

Везни

При вас нещата малко по малко се нареждат точно така, както искате. Малкият спад във взаимоотношенията ви е бил само бърз тест, който и двамата сте издържали успешно. Благодарение на него, сте разбрали, че сегашната ви половинка е точният човек за вас, така че без съмнение ще кажете „Да”!

Телец

 

Безоблачен и щастлив декември ви очаква. Кратко, ясно и... какво повече му трябва на човек? Ще осъзнаете, че сте намерили любовта на живота си и искате да прекарате целия си живот заедно.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?