2374

Романтика на макс: Топ готвачът Лео Бианки вдига двойна сватба

Популярният готвач и певец Лео Бианки вдига сватба догодина.

В началото на годината Бианки изненада майката на децата си, като й предложи брак в родната им Италия. Направи го по време на комедийно шоу в родния му град Анкона. Най-известният комик на Ботуша Маурицио Батиста прекъсна представлението си, за да му съдейства. Бианки извика Лучия, с която са от 18 години заедно, на сцената и падна на колене пред нея, задавайки й въпроса: "Искаш ли да споделиш останалата част от живота си с мен?".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Bianchi (@chef_leo_bianchi)

От изненада Лучия губи ума и дума, но успява да се окопити и да каже така чаканото "Да!". В този момент цялата зала избухва в аплодисменти и много от зрителите се разплакват от вълнение. Готвачът предложи брак на голяма сцена Готвачът предложи брак на голяма сцена.

"Много сме щастливи! Това е втората най-голяма стъпка в живота ми след раждането на децата. Ще го направим в Италия, с всички наши роднини. Синовете ни също много се вълнуват, само разпитват кога ще е. Те ще носят пръстените", допълва романтичната история Лео. Младоженците ще отпразнуват два пъти голямото събитие. Един път в родината си и втори път у нас, в България, за да могат да присъстват всички техни близки и приятели, пише HotNews.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Неизвестна

Неизвестна

05.02.2023 | 22:59

Нито е готвач камо ли пък и топ. Нито е певец ами се чуди къде да се покаже и с какво по лесно само и само да го гледаме. Бунак. Не прогресирал никъде пък дошъл в България. Нали тука кьораво и сакато се именува вип

Отговори
0 0
илия асенов

илия асенов

05.02.2023 | 16:01

тоя какво само ми го показвате пълен некадърник и лигльо ми го издигат постоянно.

Отговори
1 0
така ли ?

така ли ?

05.02.2023 | 15:45

ДА ПОПИТАМ НА КОЙ МУ ПУКА?!?! ЩО НЕ ПРАВИ ВСЕКИ НЕДЕЛЕН ДЕН ПО ЕДНА ТУК И ПО ЕДНА В ИТАЛИЯ...

Отговори
2 0

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?