Следвайте ни

Романтично запознанство за Девите, Козирозите да се пазят от конфликти

viber icon

Овен

Днес ще разберете какви са последствията от проблеми, с които още не сте се справили. Не е нужно да направите всичко сами, обърнете се към близките ви за помощ. Ще разберете какво се е случило в живота на някой близък, което ще ви даде обяснение за необичайното му поведение.

Телец

Имате чувството, че всеки, който познавате, ще се обърне към вас за съвет. Това ще ви изненада приятно, но и ще ви натовари. Важно е да отделяте време и за себе си. Имате нужда да останете сами. Околните ще разберат, просто трябва да ги предупредите. Насладете се на спокойствието и тишината.

Близнаци

Ще получите информация, която ще ви изненада. Източникът няма да е много достоверен, затова е добре да я приемете с малко съмнение. Обмислете добре ситуацията и на кого най-много ще е от полза. Прекарайте вечерта с близките си, за да се разсеете от неприятни мисли.

Рак

Не бързайте при взимането на решения – придържайте се към това, което знаете. Пестете парите си – няма смисъл да ги харчите за нещо, което дори няма да използвате. Случка ще промени доброто ви настроение, но не го пренасяйте върху хората около вас.

Лъв

Днес ще мислите за лошите моменти и как сте се справили с тях. Сега знаете, че сте имали много по-добра възможност за измъкване от дадена ситуация, но просто не сте я забелязали. Умората ви идва вповече, затова се заемете само с най-неотложните задачи и отделете време за повече почивка.

Дева

Знаете как се чувстват хората около вас. Внимавайте с думите си и обмисляйте внимателно всичко, преди да го кажете. Избягвайте да влизате в конфликт с членовете на семейството си. Предстои ви интересно запознанство, което може да прерастне в романтична връзка.

Везни

Днес ще се наложи да правите повече компромиси, за да останат всички доволни. Ще прекарате повече време с приятелите си, което ще ви се отрази добре. Не взимайте прибързани решения и не реализирайте спонтанни идеи – ще съжалявате за това през следващите дни. 

Скорпион

Седмицата ви е била стресирана, затова е добре днес да се отдадете на почивка. Правете това, което вие искате – няма нужда да се съобразявате с някой друг. Насладете се на хобито си – то ще ви помогне да се отпуснете. Ще получите вълнуваща новина.

Стрелец

Заради скорошна случка, която е променила мнението ви по определени теми, подлагате всичко около себе си на съмнение. Не се задълбочавайте твърде много в детайлите – това само ще ви натовари. Обърнете внимание на любимите си хора и ги изненадайте.

Козирог

Не допускайте да ви въвличат в спорове и конфликти, за да не съжалявате по-късно. Бъдете търпеливи и толерантни. Не се чувствайте виновни, ако откажете покана за среща и предпочитате да си останете вкъщи. Имате нужда да сте повече време сами и да обмислите някои планове.

Водолей

Време е да прегледате финансите си и да си съставите бюджетен план. Скорошен разговор още влияе на настроението ви. Преувеличавате с емоциите си – всъщност ситуацията не е толкова сериозна, колкото си мислите. Добре е да се разсеете от тази тема. Излезте с приятели и се забавлявайте.

Риби

Мнителността ви може да разруши приятелство, така че внимавайте с думите си. Поради натрупалата ви се умора, денят не е подходящ за решаване на сериозни проблеми. Може да ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета ви.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?