Следвайте ни

Романтично начало за Девата, други три зодии да внимават

viber icon

ОВЕН

Днес звездите са благосклонни към тези, които не стоят на място и с ентусиазъм се заемат с решението и на най-сложните задачи. Тъй като демонстрирате увереност и хладнокръвие, хората около вас ви подкрепят с удоволствие. Трудности ще имат тези Овни, които не се доверяват на опита си.

ТЕЛЕЦ

Ден, през който отлично ще се разбирате с всички и ще намирате правилния подход. Много от проблемите ще се решат бързо, благодарение на обстоятелствата. Не е изключено и начало на романтични отношения, които ще се развият стремглаво. Днес не е ден за работа, изискваща акуратност.

БЛИЗНАЦИ

От сутринта трябва да сте мобилизиране. Ще имате важни разговори, които ще ви помогнат да определите бъдещите си планове. По-късно е време за занимания, изискващи внимание към детайлите и търпение. Рутинната работа ще ви се стори увлекателна. Няма да се страхувате да експериментирате.

РАК

Днес едва ли ще се разминете без спорове, в които трудно ще докажете тезата си. Заложете на дипломатичността си и не влизайте в излишни пререкания. Ще имате успехи ако подхождате творчески и търсите нестандартни решения. Денят е напрегнат, но ще намерите време и близките си.

ЛЪВ

Доста уморителен ден, през който ще ви бъде трудно да съберете мислите си и да съставите план за действие. Съветите на околните по-скоро ще ви объркват. Затова пък може спокойно да се доверите на интуицията си. Планирайте деня си така, че да не прекарате прекалено дълго време в пътуване.

ДЕВА

Днес с лекота се справяте с проблемите, които до вчера са ви иглеждали прекалено сложни. Започнете с малките задачи. Атмосферата около вас ще е спокойна и това допълнително ще ви дава увереност. Може да дадете начало на приятелски отношения или романтична история.

ВЕЗНИ

Ако днес се наложи да обсъждате важни проблеми, запасете се с търпение и се настройте миролюбиво. Важно е да избегнете откритите конфликти и горещите спорове. Водете спокоен диалог. Може да се съсредоточите вниманието си върху решаването на проблеми, с които ще се справите бързо.

СКОРПИОН

Бъдете внимателни с парите. Склонни сте да не обмисляте покупки и сделки, това може да доведе до проблеми. Дайте си време, посъветвайте се с доверени хора. В останалото денят е благоприятен. Вашите идеи получават подкрепа, а някои от вас ще спечелят влиятелни съюзници.

СТРЕЛЕЦ 

Първата половина на деня е напрегната. Настроението ви често се променя и трудно ще запазвате спокойствие. Не взимайте важни решения и не обсъждайте плановете. Заложете на рутинните действия. Привечер вече ще бъдете по-уверени, а ще имате и поводи за радост, както и приятни новини.

КОЗИРОГ

Послушайте интуицията си. Ще имате и отлични идеи. Най-решителните от вас бързо ще видят първите плодове от работата си. Възможни са неочаквани събития, които ще ви заставят да промените плановете си. Това няма да ви разколебае – всичко ще се нареди както трябва, вие няма да изгубите оптимизма си.

ВОДОЛЕЙ 

Бъдете внимателни, обмисляйте и най-малките детайли. Опитът ще ви помогне да не допускате грешки. Потърсете съвет от доверени хора. Звездите са благосклонни към тези, които не се боят от сложни задачи и са готови да положат доста усилия, за да постигнат своето.

РИБИ

Днес комуникация ви с околните ще е по-трудна от обичайното. Не винаги ще ви разбират правилно и често ще трябва да обясните и най-простите неща. Не се сърдете и бъдете снизходителни сте към чуждите слабости. Така ще запазите добрите си отношения с всички. Работете сами, за да имате бързи успехи.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?