46

Романтични изненади за Близнаците, две зодии да внимават

Успешен ден с хороскопа на "Марица"!

ОВЕН

Колкото по-малки са вашите очаквания днес, толкова по-малко ще са разочарованията. Не хранете напразни надежди и бъдете готови да се потрудите здраво. По-просто и ефективно е да действате самостоятелно, отколкото да търсите сътрудници. Ще се справите с всички проблеми, но ще са нужни усилия и търпение.

ТЕЛЕЦ

Бъдете внимателни, обръщайте внимание и на най-дребните детайли. Ако взимате решенията без бързане и се вслушвате в съветите на знаещите и опитни хора, ще успеете да избегнете сериозните проблеми. Очаквайте приятни изненади. Ще срещнете хора, които отдавна не сте виждали.

БЛИЗНАЦИ

Днес и звездите, и обстоятелствата са благосклонни към вас. Ще имате добри идеи, веднага ще пристъпите към тяхната реализация и бързо ще постигнете успехи. Няма да е лесно да намирате общ език с околните. Думите и постъпките ви ще се приемат като странни. Очаквайте романтични изненади.

РАК

Днес ще постигнете отлични резултати, ако правилно се ориентирате в създала се сложна ситуация. Ще ви трябват фантазия и креативност – днес те ще са ви предостатъчни. Обаянието също ще ви помогне. Вероятни са парични приходи. Сключените днес сделки ще са успешни.

ЛЪВ

Ден за отговорни решения, които ще сложат начало на промени в живота ви. Съберете силите си и бъдете сериозни. Ще имате успехи, но трябва да проявите търпение и усърдие. Те ще вдъхновят и околните. Мнозина ще искат да последват вашия пример. Старайте се все пак да не се претоварвате.

ДЕВА

Днес ще са необходими доста усилия от ваша страна, за да постигнете успехи. Настойчиви сте, стремително преодолявате преградите и смело търсите нови пътища към целите си. Не бързайте да взимате важни решения и не приемайте нови отговорности. Свободата на действие е много важна за вас.

ВЕЗНИ

Всичко ще се нареди както трябва и успехите няма да са далече, но ще са нужни много усилия, за да преодолеете появилите се препятствия. Околните ще ви дават интересни предложения и обещания. Доверявайте се само на тези, които не веднъж са доказвали, че заслужават това.

СКОРПИОН 

Ако искате да постигнете нещо днес, ще се наложи да положите доста усилия. Важно е правилно да прецените своите възможности и да не се захващате със сложни и мащабни проекти, с които едва ли ще се справите сами. Потърсете помощници. Екипната работа ще доведе до по-добри резултати.

СТРЕЛЕЦ 

Денят ще мине добре, ако се съсредоточите върху работата и не преживявате много дребните недоразумения. Емоциите и тревогите ще трябва да оставете на заден план. Ще се наложи да работите малко повече от обичайното, но и резултатите, които ще постигнете, ще се окажат далеч по-добри, отколкото сте предполагали.

КОЗИРОГ

Днес позитивното ще преобладава. Ще успеете да решите доста сложни казуси. Ще се  появява и нови задачи, а вие може да се  почувствате почти незаменими. Това ще ви изиграе лоша шега, така че, не се главозамайвайте. Вниманието към детайлите ще ви помогне да завоювате уважението на околните.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще имате възможност да укрепите старите делови връзки и да започнете нови. Естественото ви обаяние, непринуденост и откритост ще ви помагат да направите благоприятно впечатление и да привлечете нови съюзници. Близки хора ще имат нужда от вашата помощ. Подкрепете ги.

РИБИ

Денят е подходящ е както за самостоятелни действия, така и за начало на сътрудничество. Ще направите полезни връзки и отлично ще се разбирате с непознати хора. Желателно е сериозно да се отнасяте към всякакви, даже и незначителни задачи – така ще се ориентирате по-лесно в заплетените ситуации.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?