1553

Романтична вечер за Везните, вижте кой е център на внимание

Късмет с хороскопа на "Марица"!

 

ОВЕН 

Настроението ви сутринта ще бъде страхотно и целият ден обещава да бъде успешен. Ще успеете да свършите всичко, което сте планирали, дори да помогнете на хора, оказали се в трудна ситуация. Ще имате възможност спокойно да обсъдите важни въпроси. Разговорите ще бъдат конструктивни и ползотворни.

 

ТЕЛЕЦ 

Повечето от вас днес трябва да бъдат особено внимателни, за да не предизвикат случайно негодувание или кавга. Вашето внимание и деликатност ще ви помогнат да предотвратите конфликт. Опитайте се да не обсъждате спорни теми с другите и да не давате необмислени обещания. Не трябва да се натоварвате твърде много.
 
БЛИЗНАЦИ
 
В началото на деня ще се наложи да разрешавате дребни, но не много приятни въпроси. Ще сте доста изнервени, често ще се ядосвате и ще ви бъде трудно да преодолеете негативните емоции. Опитайте се да се контролирате, за да избегнете кавги. Кратка разходка ще ви помогне да се справите със стреса.
 
РАК 

Преди обяд настроението ви ще бъде отлично и намирането на общ език с другите ще бъде по-лесно от обикновено. Затова си струва да обърнете внимание на онези въпроси, които изискват взаимодействие с хората. Денят ще е добър за участие в социални събития или общуване с роднини.


 
ЛЪВ 

Сутринта ще се чувствате уверени и пълни с енергия, така че е по-добре да се захванете с планираните задачи без забавяне. Всичко ще се получава лесно, но не бързайте. Опитайте се да не се преуморявате. Вечерта си струва да прекарате в спокойна атмосфера с най-близките си хора, за да се отпуснете и да си починете. 
 

ДЕВА 

Струва си да се заемете с познати и рутинни дейности и да не започвате нещо ново. Около вас ще цари суматоха и обстановката може да е малко изнервена. Ако запазите спокойствие, лесно ще можете да успокоите всички. Денят ще е благоприятен за посещение на културни събития.
 
ВЕЗНИ 

Сутринта няма да сте в добро настроение, затова ограничете комуникацията. За да не предизвикате конфликт, опитайте се да се изолирате и останете сами със себе си. Около обяд ще сте по-спокойни и денят ще бъде благоприятен във всяко отношение. Вечерта ще е добра за промени към по-добро в личния живот.

СКОРПИОН

Денят ще бъде изпълнен, както с делови, така и с лични срещи. Вашата привлекателност ще стане очевидна дори за непознати. Вечерта ще е подходяща за излизане в големи компании. Възможно е да започне запознанство, което ще постави началото на сериозна романтична връзка.
 
СТРЕЛЕЦ 

Днес ще се справите с всички планирани въпроси, но е по-добре да не взимате особено сериозни решения. Ще сте доста разсеяни, а понякога и много емоционални. Ако изпитвате затруднение е по-добре да потърсите помощ, вместо да се опитвате да се справяте сами и да губите време.
 
КОЗИРОГ 

Днес ще бъдете доста впечатлителни и емоционални. Това може да ви попречи да се разбирате добре с околните, така че денят няма да е подходящ за активно общуване. Опитайте се да се въздържате от спорове. Говорете по-малко, а слушайте повече. Тогава всякакви конфликти ще могат да бъдат избегнати.
 
ВОДОЛЕЙ 

Добре е днес да се опитате да поставите нещата си в ред и да се отървете от ненужните вещи. Всичко това ще ви се стори скучно и досадно и за да приключите по-рано е добре да потърсите помощ. Денят ще е благоприятен за приятелски или семейни събирания или посещение на светско събитие.
 
РИБИ

Ако не сте прекалено мнителни и обидчиви, денят ще премине добре и ще ви донесе много положителни емоции. Ще се наложи да отделите известно време за решаване на дребни проблеми. Ако не се разсейвате, ще приключите с всичко много по-бързо, отколкото сте очаквали. 

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?