2374
Следвайте ни

Романтична среща за Девата и важен ден за други 4 зодии

viber icon

ОВЕН

Денят ще започне с вдъхновяващи новини и интересни предложения. Става ясно, че успехът не е далеч и много от вашите желания скоро може да се сбъднат. Разбира се, това няма да се случи само по себе си, но вие сте готови да действате, а и приятелите с удоволствие ще ви помогнат. 

ТЕЛЕЦ

Денят е доста интересен. Подходящ е за справяне спо-дребни проблеми. Можете да се върнете към нещо, което сте изоставили преди време. Хората около вас ще търсят подкрепата и съветоте ви. С удоволствие ще им помагате и ще споделяте опит, което ще закрепи отношенията ви. 

БЛИЗНАЦИ

Ден на страхотни идеи. Може би изведнъж ще разберете как да решите проблем, който наскоро е преследвал вас и близките ви. Това ще наложи да коригирате плановете си, но ще успеете да се постигне целта. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници.

РАК

Не прибързвайте със заключенията днес. Сутринта ще бъде трудно да си създадете правилното впечатление за хора и събития. Понякога фантазирате и изграждате илюзии, вместо да оценявате реалното състояние на нещата. Дайте си малко време и със сигурност ще разберете за какво става въпрос.

ЛЪВ

Забързан ден. Има какво да се направи, така че трябва да побързате. Опитайте се да не бъдете обвързани с обещания. Ще бъде по-трудно да ги изпълните, отколкото си мислите сега. Това е благоприятен ден за неща, които изискват въображение, изобретателност и нестандартен подход.

ДЕВА

Първата половина на деня може да бъде доста забързана. Ще имате много неща за вършене и всяко изглежда спешно. За съжаление, няма към кого да се обърнете за помощ. С течение на времето положението ще се стабилизира и ще се почувствате много по-уверени. Вечерта е чудесна за романтична среща. 

ВЕЗНИ

Благоприятен ден за комуникация. Днес ще изненадате мнозина с точността на преценката си. Това ще затвърди авторитета ви. Не се възгордявайте. Някои от вас ще получат оферти, които няма да могат да откажат. Вечерта е чудесно време за някакво семейно събитие или празник за близките.

СКОРПИОН

Ден, в който е лесно да се говори за важни неща. Дори ако трябва да обсъдите трудна тема, неизменно ще намирате правилните думи. Способни сте да убеждавате, че сте прави, без да обиждате или наранявате никого. Мнозина ще ви бъдат благодарни за вашия такт и деликатност. 

СТРЕЛЕЦ

Денят носи много изненади и със сигурност нищо няма да върви по план. Не е нужно да сте нервни. Трябва да бъдете търпеливи и да чакате спокойно развитието на нещата. Денят е подходящ за решаване на всякакви въпроси, свързани с парите. Много от вас ще направят добри покупки днес.

КОЗИРОГ

Началото на деня ще бъде интересно и вдъхновяващо. Това е времето, когато ще успявате във всичко. Можете да се заемете с най-трудните задачи. Бързо ще постигнете желания резултат. Няма значение дали действате сами или някой ви помага. Звездите така или иначе ще бъдат на ваша страна. 

ВОДОЛЕЙ

Денят ще бъде изключително ползотворен и подходящ за трудни и отговорни казуси. Там, където другите се отказват, вие ще упорствате и ще успеете. Внимателни сте към всички - грижите се за тяхното благополучие и комфорт. Това не остава незабелязано. Мнозина ще ви благодарят и ви зарадват. 

РИБИ

Забързан ден. Опитайте се да не се тревожите днес, особено за дреболии. По пътя няма да имате сериозни пречки и всичко ще ви се получава, ако не се поддадете на емоциите. Добре е, ако наблизо има човек, който знае как да ви подкрепи. Вероятни са неочаквани посещения или срещи.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?