Следвайте ни

Красивата Лидия Тиберова сама си спретна шоу за бала

viber icon

Една от най-красивите абитуриентки на Пловдив Лидия Тиберова - най-малкото от трите деца на собственика на Резиденция Стария град Емил Тиберов, завършва тази година Хуманитарната гимназия с отличен успех. За абитуриентския бал родителите на Лидия са се подготвили да посрещнат гости от цяла България в семейния им ресторант, където ще се проведе дългоочакваната вечер.

Младата дама от няколко години съвместява училището и работата и покрай фамилния бизнес вече има зад гърба си организирани над 100 сватби и събития. Самата тя споделя, че организацията на бала за нея не представлява никакви затруднения, защото знае всички нужни звена, за да бъде вечерта запомняща се. За самия ден Лидия и майка й Людмила са подготвили не толкова пищна вечер, а по-скоро сантиментална програма, с която отпразнуват навлизането в зрелия живот. Една от изненадите, които абитуриентката разкри, e, че ще има ефектни светлини, за които ще се погрижат CUE Rentall, а зад пулта ще застане DJ NAXY.  Бившата шампионка на Украйна по художествена гимнастика Людмила се е погрижила роклята на дъщеря й да пристигне чак от Варна, по дизайн на Соня Ангатян, а грима да направи бюти експертът Бояна Петрушевска.

Лидия е решила да се развива в сферата на човешките услуги, затова е избрала да продължи образованието си в Софийския университет, специалност "Връзки с обществеността". А с отличната оценка от матурата по руски приемът в Алма Матер й е сигурен.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?