49

Рокади в "Преди обед": Любимец на елита сяда в стола на д-р Щонова

Популярният пластичен  хирург д-р Мартин Генов ще е новият водещ на рубриката ,,В духа на здравето" в „Преди обед“  от 5 септември, когато предаването се завръща в ефира, съобщи „Галерия". 

Досега лице на медицинската рубрика беше обичаната доктор Неделя Щонова. Тя обаче се раздели със зрителите преди предаването да излезе в лятна ваканция, защото от новия телевизионен сезон ще има самостоятелно здравно предаване по bTV.

То ще е 30 минути и ще се излъчва всяка неделя преди обедните новини. Така предаването на доктор Неделя Щонова се връща към началото си, когато е по един час като отделно предаване в ефира.

Нейният заместник доктор Мартин Генов не е ново лице в „Преди обед“. Досега той водеше рубриката „Успешните“, в която показваше успели хора в живота, които са го направили с много труд.

Освен като пластичен хирург, който е изваял носовете и уголемил гърдите на куп популярни дами, доктор Генов е и запален водолаз и фотограф. С медицинското си образование лекарят добре е запознат със здравните въпроси, които ще разисква в рубриката със свои колеги.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Щонова

Щонова

25.08.2022 | 08:07

е тра.вестит.

Отговори
0 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?