Следвайте ни

Рокади в bTV! Голямата любов на Слави сяда в стола на колежка

viber icon

Голямата любов на шоумена Слави Трифонов - Магдалена Ангелова, се готви да измести колежка от хитово риалити "Фермата" по bTV. 

Варненката ще има решаващ глас при подбора на участници в новия сезон на аграрното предаване. Продуцентите Иван и Андрей решили да заложат на ново лице, с което да освежат формата. Освен това бюджетът им бил доста по-ограничен.

В тв средите не е тайна, че Маги и нейният екип, който се състои само от още един човек, се съгласяват да работят на доста по-ниски цени. Владимирова е неизменна част от почти всеки голям телевизионен проект и вече е втръснала на зрителите. Участвала е в повече от 20 тв формата, сред които са „Биг Брадър”, „Фермата”, „Цената на истината” и „Островът на изкушението”. Ани бе главно действащо лице във формата „Истински истории”, който бе основан на истински казуси от практиката й като психолог. За разлика от нея Маги има съвсем скромен опит. До сега е участвала само в една продукция - втория сезон на „Женени от пръв поглед”, но отнесе доста негативни коментари в социалните мрежи.  

Любопитен факт е, че и двете са завършили психология в Софийския университет, но с почти 20 години разлика. Владимирова има диплома и по педагогика с втора специалност история. Успехите й в различните области на психологията са безспорни. Нейната програма за промоция на психичното здраве при деца от 6 до 11 години и досега се ползва в някои училища. Тя е първият експерт, който създава електронната терапия.

Първоначално Маги започнала висшето си образование в родната Варна, но заради връзката си със Слави се преместила да учи в Софийския университет. 

Дългокосата блондинка има далеч по-скромен опит в работата с клиенти, но за разлика от Ани има издадена книга „Възможно щастие”.  Любимият й цитат е: „Щастието е парфюм, с който първо трябва да напръскаш себе си и чак тогава да избереш с кого да споделиш аромата”. Извество време Маги работеше заедно със скандалната сексоложка Наталия Кобилкина, но предпочете да гради самостоятелна кариера.

Преди 20 години Маги Ангелова стана популярна само за една нощ, след като Слави Трифонов й се обясни в любов на финалния концерт на предаването „Хъшове”. Единствено най-близките му приятели били посветени в драмата, че е изоставен от варненката.

„Искам да благодаря на семейството ми, че ме подкрепя в тези трудни моменти, искам да благодаря и на Маги, затова че изтърпя тежкия ми характер толкова дълго време”, обяви шоумена и призна, че заради любовта си към Маги ще стане непрофесионалист за 2 минути и ще наруши сценария. „Голямата любов си отива, за да остави надеждата, че един ден пак ще се върне”, разчувства зрителите си той.

Обяснението в любов пред цяла България тогава даде резултат и Маги се върна при него.

„Когато чух  любовните му думи, когато видях сълзите му, помислих че съм неповторима, защото бяхме на други години, усетих истинността в думите му и се разнежих”, призна по-късно психоложката. Любовта между двамата пламва след конкурса „Мис България” през 1997 г. Дългия бил в журито, а Маги стигнала до третото място, но Трифонов бил очарован от нея. След прочувственото слово по време на концерта Маги и Слави се събраха, но за кратко, пише "Уикенд".

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?