46

Рокада в "На кафе"! Певец сменя нарочен от Гала панелист СНИМКИ

Разлъка в "На кафе" очаква зрителите - актьорът Дарин Ангелов е аут от екипа на панелистите. Причина за раздялата на водещата Гала с чаровния актьор са репетициите в Народния театър за спектакъла „Орфей”,  за който специална визита у нас отбелязва световноизвестният словашки режисьор Йерней Лоренци, съобщава „Галерия"

Дарин бил разпокъсан между театъра и телевизията. Малко след като се сблъскал с изискванията на Лоренци и екипа му, сред който са драматургът Матиц Старина, сценографът Бранко Хойник, дизайнерката Белинда Радулович, композиторът Бранко Розман и хореографът Грегор Лущек, Ангелов бил изправен на кръстопът. Разбира се любовта към театъра надделяла. От една страна, защото събитието е сред най-чаканите в новия театрален афиш през октомври, а от друга – защото си партнира с любими колеги – Владо Пенев, Деян Донков и Биляна Петринска.

Гала – от своя страна, била категорична, че иска панелистите да дават 100% от себе си на екран, и затова решила да му намери заместник. Избрала не кой да е, а Павел от рап дуото „Павел и Венци Венц”. Той с радост  се съгласил, защото участията му били намалели, а за проектите си нямал финансиране - всеизвестен факт е, че певецът окончателно скъса с „Вирджиния рекърдс”.

Според запознати идеята била изпълнителят на „Българи” да се докаже, а ако това не се случи, всяка седмица специален гост в сутрешното предаване ще бъде човек от сферата на изкуството.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Тая

Тая

16.06.2022 | 00:40

коли и беси, повече от Садам Хюсеин и Кадафи. Кой я подкрепя тази стара, глупава, грозна, комплексирана и нахална амеба?

Отговори
6 1

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?