Родни секс бомби загърбиха правото, хванаха се за краставиците

Правото бе изместено от земеделието и скотовъдството във въжделенията за образователен успех на миски от всякакъв вид, пише вестник "Телреграф"

Модното до преди няколко години висше вече не е предпочитано от красавиците с или без силикон. Те сега си падат по научните начини за садене на краставици, домати и всякакъв зарзават или по това как да се отглеждат различни видове рогат добитък.

Най-пресният пример е само от преди няколко дни, когато

Мис България 2017 Вероника Стефанова се похвали, че ще става агроном

и ще изучава аграрните науки от 1 октомври. 28-годишната красавица ще учи във Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите, във филиала във Велико Търново. Това се случва само година и половина след като роди дъщеричката си Анжела.

Висшето образование ще е второ за нея, тъй като преди това е завършила политология в Нов български университет. Предполага се, че съпругът й, който е член на борда на директорите в Стоково тържище „Слатина-Къра“, е повлиял на Вероника за избора на професионална ориентация.

Мис България 2014 Симона Евгениева, позната преди това като Мис Туризъм, а още по-преди това и като Мис Северозапад и Мис Монтана, пък е завършила вече същото Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите във Велико Търново и има магистърска степен. След това тя записа и второ висше – геодезия.

Мис България 2014 има натрупан опит в отглеждането на животни, като се е грижела за стада овце и телета в монтанското село Габровница. Тя не веднъж е заявявала, че й е много по-добре сред животните, които са искрени, отколкото сред клюките и сплетните в светските среди у нас. Тя кандидатства и по европроекти за финансиране на ферма.

Изненада всички, когато обяви, че не ще да се изявява в модните и светски среди, като отхвърляше едно по едно предложенията, а се зае със стопанството и животните.

 

Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова пък реши директно да се отдаде на земеделието

и засега не смята да го изучава по друг начин освен на практика. Тя има амбициите да отглежда пшеница и други зърнени култури. А веднъж дори пред медии дала пример, че на някои конкурси за красота (конкретно „Мис Уганда“) миските ги препитват как се пасат овце, а не дали искат да се борят за световния мир.

Пак във Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите, но в централата в Пловдив пък преподава Мис Плеймейт Джулиана Гани. Преди време тя нашумя с участието си в еротични фотосесии и конкурса на плеймейтките. После участва и във „ВИП Брадър“, където успя да се изпокара с някои от съквартирантите там. Но резултатът е, че успя и да направи от името си лесно разпознаваема марка, като междувременно завърши и три висши.

А накрая започна да преподава на студенти мода и стил, а най-вече как се постига успех и прави добро име пред хората в аграрния в Пловдив. Въпреки хулите по нея и до ден днешен Гани си остава сексбомба в положителна светлина, нещо, което трудно би се казало за повечето й колежки.

Затова може да дава акъл не само на студентите по агробизнес, но и на всякакви други бизнеси, казват експертите. А що се отнася до мъжката част от възпитаниците – хубаво си е да ходиш на уроци, в които вълнуващата гледка не е само през прозореца.

Мис Силикон Габриела Попова също следва висше след висше – първо икономика в Нов български университет, а после международен бизнес във Висшето училище по застраховане и финанси.

Явно много от родните миски са осъзнали, че красотата и сексапила са до време, но знанията са вечни и трябва постоянно да се грижат за обновяването им.

Мис България 2019 Радинела Чушева още, като се окичи с короната имаше завършена бакалавърска степен по журналистика в УНСС и се готвеше за магистратура. Най-скандалната миска в родната история на конкурсите за красота успешно премина през бурята и обвиненията, че са й подарили титлата.

Миска, която всъщност не е миска, освен в псевдонима си, нашумя наскоро, че е успяла да вземе и висше. Мис Тигрова, чиито имена са Мая Салмова, е от най-популярните инфлуенсъри в интернет. Иначе е стриптийзьорка, но си има доста последователи, които обичат да й се подиграват в социалните мрежи, а тя печели от това.

 

Мис Тигрова се похвали, че успяла да вземе висше, макар и с тройка

 

на последния изпит. Иначе общият й успех е 5,38, както сама се фука. Но едва не се провалила с дипломната си работа на тема „Интернет и свободата на словото“. На разработката й писали тройка.

И пусна разсъждението: „Няма как да не се похваля с това. Пожелавам на всички, които са влезли в университет, да не го подценяват, а да бъдат сериозни и постоянни в задълженията си и накрая да получат това. Образованието дава не само диплома (ако стигнете до там), но и способността да бъдеш по-умен от повечето хора, неслучайно е висше образование. Хора, които не са стъпвали в университет, или дори не са виждали университет, да не коментират“.

Мис Тигрова отговаря със сарказъм на предложенията на феновете си да танцува на пилон с дипломата си в ръка.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Ковидчо:

Ковидчо:

27.09.2020 | 18:13

И това "новина" ли е? Че те винаги са се държали за тях.

Отговори
0 0

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?