49
Следвайте ни

Родна звезда призна, че е осиновена СНИМКА

viber icon

"В моя спектакъл за първи път открито говоря за това, че съм осиновена от Кирил Тодоров, който не ми е истински баща. Той и майка ми не са били женени. Не исках да се разкривам, защото нямам доверие на медиите, преиначават думите ми. А майка ми се пожертва за нас, като остави пеенето, за да ни отгледа. А по-късно стана и медицинско лице и винаги е работила. Аз също до последния й дъх бях с мама Стойка".

Това споделя легендарната джаз прима Камелия Тодорова за новия си биографичен спектакъл "Моят глас". В него тя не е само пее, но разкрива живота си с най-големи подробности, за които дори до скоро й било трудно да говори." Когато човек сподели болката си, тя става по-малка. Не знам защо, но след като загубих втората си голяма любов - бащата на дъщерите ми - Майкъл Кунстман, нещо не ми се получава в любовта. Винаги има тъга", казва Кеми.

В спектакъла си джаз примата се връща не само в драматичните житейски мигове, но и към забавни моменти, които е имала на цената. От спектакъла й хората мога да разбера защо носът й е крив, как по време на концерт загубила коронка на зъба си. След като нейният спектакъл „Моят глас“ се представи пред публика, до няколко месеца певицата планира да има и турне в страната, пише "България Днес".

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Беба

Беба

02.12.2021 | 22:55

КЕМИ, ВСЕКИ СЪС СЪДБАТА СИ, ТИ СИ БЛАГОСЛОВЕНА ОТ БОГА С ТОЗИ ГЛАС! ОТ ТУК НАТАТЪК ПРОСТО СЕ РАДВАЙ НА ЖИВОТА!

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?