1939
Следвайте ни

Родените през октомври са по-специални от другите заради...

viber icon

Хората, родени през октомври, са искрени и лоялни Честността за тях е най-важна за здрави взаимоотношения. Те се стараят винаги да бъдат искрени с хората около тях и очакват същото в замяна. Справедливи са и винаги търсят истината, готови са на всичко, за да разкрият лъжите. Следват хармонията Изключително уравновесени, октомврийците не биха излезли извън контрол за нещо не толкова сериозно. Те могат да се владеят и това им носи доста ползи. Стремят се към постигането на вътрешен мир, баланс, хармония, спокойствие. Знаят как да овладяват разправиите и споровете и как да се измъкват от тях.  Родени дипломати Хората, родени през октомври, се държат изключително дипломатично с околните.

Дипломатичността им всъщност е от най-хубавите качества, които притежават те. Успешно преодоляват всички трудни ситуации и препятствия, а когато стане въпрос за работа – вършат си работата отлично, говорят сладкодумно и винаги привличат бизнес партньори. Определено ги бива да омайват събеседниците си. Търсят специална любов Все нещо в любовта не им достига, те не искат монотонна такава, обичат да има нотка напрежение, изненада, страст в по-големи количества. Те не се обвързват с когото и да е и дори бихме казали, че трудно избират партньор за дълготрайна връзка. В човека до себе си търсят отговорност, амбиция, интелигентност и с ясен изглед към бъдещето. Определено любимият им трябва да е техен стимул, вдъхновение и този, който донася баланса в живота им.

Те са харизматични

Октомрийските рожденици са много чаровни и могат да омаят всеки, който застане насреща им. Не остават незабелязани от противоположния пол и печелят доста симпатии, действат като магнит. Комуникацията с тях е удоволствие, те излъчват увереност и леко провокират към действие от ваша страна, пише struma.bg. Големи романтици Хората, родени през октомври, освен че са харизматични, са и много романтични. Обичат да правят всякакви мили и сантиментални изненади и подаръци. За да поддържат пламъка жив, те измислят какви ли не романтични дейности за сплотяване.

Определено се стремят да задържат отношенията си, ако имат сериозна връзка. Емоционално интелигентни Емоционалната интелигентност е трудна за развиване и добиване и доста хора не могат да я постигнат през целия си живот, но на хората, родени през октомври, тя им е вродена. Отлично се владеят, както вече споменахме, премислят действията си, преди да предприемат нещо и се представят в много добра светлина пред близки и непознати.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?